Copy
Åpne epost i din nettleser

Konserten Natt i Betlehem - Solveig Slettahjell er basert på det kritikerroste albumet "Natt i Betlehem" som ble spilt inn Fødselskirken i Betlehem i 2008. Denne har blitt en av julens klassiske innspillinger.

Natt i Betlehem
St. Petri kirke 13. desember kl. 20.00

Solveig Slettahjell, Tord Gustavsen og Sjur Miljeteig skaper julemagi i St Petri - akkurat slik de gjorde for 9 år siden. Nå er de tilbake og igjen klare for å gi publikum en unik musikalsk opplevelse.

Med sine musikere, tolker Solveig Slettahjell julesangene med en intensitet og innlevelse bare hun kan levere. Musikken er neddempet, andaktsfull, skjør og høytidelig og den inngir til ettertanke og refleksjon. Du vil få høre en rekke av julens mest klassiske sanger, men i ny drakt, samt en del mindre kjente, men veldig fine sanger.

Billetter: www.ticketco.no.
Eventuelle overskuddsbilletter selges i døren.


Mvh. Tormod Eikill
Domkirken musikk AS
Mail:
te564@kirken.no


Lag et bokmerke på vår kulturside!
Se også hovedsiden vår og kulturdelen der. Vi setter meget stor pris på at du tar imot våre e-brev. Det er flott at noen av våre mottagere sender linken under til venner, bekjente og kolleger. Slik vokser vår kontaktbase og vår mulighet for å stadig søke innhold med mer mening i Søndag i sentrum.

Kan du hjelpe oss i dette arbeidet? 

Klikk i bildet over og se vår siste kulturkatalog Søndag i sentrum utgave 2 - 2019.
Facebook
Facebook
Hjem
Hjem
Kulturside
Kulturside
Katalog
Katalog
Copyright © 2015 - Stavanger domkirke


Du kan oppdatere din adresse her eller melde deg av her

Email Marketing Powered by Mailchimp