Copy
Åpne epost i din nettleser

Karl Gervin i Domkirken  

Søndag 14. januar kl. 12.30

Karl Gervin er forfatter og prest. Han har vært sokneprest i Oslo domkirke og har et produktivt forfatterskap som idéhistoriker.
Han har utgitt en rekke bøker, og det er temaet i den siste boken han vil holde et kort foredrag rundt: - "Liturgien er kunsten å fly høyt".
 

Rett etter gudstjenesten og kirkekaffe i Domkirken kan du møte Karl Gervin og lytte til hans fordypninger om liturgien. "- Den skulle være troens kilde", skriver han, "- et høydepunkt og et brennpunkt der alle linjer møtes. Liturgien vil ikke forklare, men gjenopprette, slik hele skaperverket en gang skal bli. Liturgien lar oss tilbe englene og de troende til alle tider." 

Er du interessert i liturgiens rolle i kirken, bør du kjenne din besøkelsestid. Dette kan bli et svært interessant foredrag for deg. Kom gjerne til gudstjeneste kl. 11.00. Da er det fungerende domprost Torbjørn Hestnes som har liturgien.

Fri entré.

Husk Evensong kl. 19.00.
Samme søndag har vi også Evensong i Domkirken. En anglikansk kveldsmesse i engelsk kirketradisjon med vakker korsang og orgel.

En syngende liturgi - der menigheten deltar meditativt lyttende og aktivt i trosbekjennelse og salmesang. Kom og opplev det.

Katedralssangerne deltar.

Fri entré / kollekt

Velkommen til Domkirken
Fra Gunnar Grøsland (produsent)
Domkirken Musikk AS
Kulturkatalogen Søndag i sentrum kan leses på papir og digitalt. Dette er utgave 3 i 2017. 

Del gjerne link til katalogen med venner i e-post eller på sosiale medier. Hjelp oss å nå fram til et bredt publikum.
Facebook
Facebook
Domkirken
Domkirken
St.Petri
St.Petri
Copyright © 2015 - Stavanger domkirke


Du kan oppdatere din adresse her eller melde deg av her

Email Marketing Powered by Mailchimp