Copy
Åpne epost i din nettleser

Hver høst feires Stavangers skytshelgen, St. Svithun av Winchester i kirkene i sentrum. I år har vi et bredt program med mange flotte konserter og interessante foredrag og presentasjoner. En av de store satsingene er Allehelgenkonserten In Paradisum.

In Paradisum
Domkirken søndag 3. november

Allehelgenkonserten starter kl. 19.00 og du vil kunne glede deg over vakker musikk av komponistene Duruflé, Fauré, Ligeti og Allegri. Stavanger domkor og guttekoret deltar sammen med Jorunn Lovise Husan (mezzosopran), Ilmari Hopkins (cello), Ivan Sarajishvili (orgel) og Oddgeir Kjetilstad (dirigent).

Allehelgenkonserten er hvert år en av de store kulturhøytidene i Domkirken. Virkelig en opplevelse å unne seg og samtidig minnes de som har forlatt oss. 


VIKTIG OM BILLETTER!
Konserten er ikke gratis som det står i vår trykte katalog. Det er billettsalg. Vi beklager denne trykkfeilen som vi har minnet om tidligere.

Billetter: kr. 200 / kr. 150 (Honnør og Aftenbladkort) / kr. 100 barn t.o.m. 18 år. 
Kjøpes hos
www.ticketmaster.no, tlf. 815 33 133 eller i døren.


Allehelgensgudstjeneste
Domkirken lørdag 2. november
Vi benytter anledningen til å minne om Allehelgengudstjenesten for barn. Kl. 13 er det familieåpen kirke og i Domkirkens bispekapell vil Marianne Stenerud fortelle historien om St. Svithun. 

På selve Allehelgensøndag 3. november er det også en flott musikkhøymesse i Domkirken kl. 11.00. Pikekoret vil synge. Sokneprest Øivind Holtedahl og kapellan Sølvi I. Vinnes deltar.

Klikk i bildet over og se vår siste kulturkatalog Søndag i sentrum utgave 2 - 2019.

St. Petri kirke
Ungdommens kammermusikkfestival 2019

St. Petri kirke 4. november kl. 19.30
Denne mandagen kan du oppleve spennende musikk skapt av komponister som satte preg på "De glade og Stormfulle 20-årene".
Se mer her.

Unge fremtredende unge musikere vil spille musikk av Webern, Gershwin, Ravel, Bloch og Korngold. Billetter: Selges i døren fra kl. 19.00. Velkommen!

Messe for verdighet
6. november kl. 19.00

Velkommen til en messe i solidaritet for berørte av vold og seksuelle overgrep. Musikk ved Trio Dallas og Gro Årsvoll. Se mer i annonse og omtale i Søndag i sentrum.

Når vi hører tonene fra Domkirkens mektige Reil-orgel er dette musikk som inspirerte Bach og kommende organister og komponister helt fram til moderne tid. Fri entré. Les mer her!

OBS! Det er også spennende foredrag i Svithundagene....

Foredrag:
28. oktober kl. 19.00

Petrikjelleren: "Veien innover" - Mystikken og tankene til Johannes av korset 
Blant deltagerne er filosofisk praktiker Jens Oscar Jenssen, biskop Anne Lise Ådnøy og prest Vidar Mæland Bakke. 


Billetter: kr. 100,- kan kjøpes på ticketmaster.no, tlf. 815 33 133 eller i døren.
 31. oktober kl. 19.00

Domkirken: Musikkens kraft med Audun Myskja 
Myskja snakker om musikk som en legende kraft. Han er selv lege og driver Senter for livshjelp der musikk spiller en stor rolle i terapien. Ruth Wilhelmine Meyer og Nils Henrik Asheim rammer inn denne kvelden med sin musikk.

Billetter: kr. 275,-/ 220,- ( honnør og Aftenbladkort) 
Kjøpes hos
www.ticketmaster.no, tlf. 815 33 133 eller i døren.
 10. november kl. 17.00

Petrikjelleren: Da miljøbevegelsen lånte pietismens klær 
Leder av Regnskogfondet, Øyvind Eggen, tar opp den rogalandske lavkirkeligheten og pietismen i et foredrag om konsumentsamfunnets miljøkonsekvenser i dag og i framtiden.

Må verden finne tilbake til mer nøysomhet som kjennetegner det pietistiske levesett som preget vårt nærmiljø og som det ennå finnes spor av? Kanskje får du et svar - kanskje flere!

Sett av denne søndagen til en inspirasjonskveld for framtiden. Den ligger i våre hender. 
Billetter: Kr. 100,- kjøpes i døren.

 OBS! Se også nettsiden for alt som skjer i Svithundagene. Der er det noen korrigeringer i feil som snek seg inn i vår trykte katalog. Digital katalog er korrigert.


Mvh. Tormod Eikill
Domkirken musikk AS
Mail:
te564@kirken.no


Dersom du kan hjelpe oss i å informere om våre konserter og foredrag til venner og kolleger - så setter vi meget svært stor pris på slik innsats : ) 

Facebook
Facebook
Hjem
Hjem
Kulturside
Kulturside
Katalog
Katalog
Copyright © 2015 - Stavanger domkirke


Du kan oppdatere din adresse her eller melde deg av her

Email Marketing Powered by Mailchimp