Copy
Åpne epost i din nettleser

Det er med stor glede vi presenterer et kulturprogram og en katalog som Søndag i sentrum. Her er fine opplevelser og gode øyeblikk fra første til siste side. Vi ønsker varmt velkommen til kirkenes ukeprogram og til spennende foredrag og flotte konserter.

Det har dessverre ikke vært en problemfri oppgave å få så mye innhold på plass innenfor en svært kort og hektisk tidsperiode. Vi må derfor med dette e-brevet varsle om at det finnes noen trykkfeil i papirversjonen av katalogen.

Digital katalog er korrigert og noen usikre momenter i høstens Svithunfeiring er klargjort i en egen
nettside laget for formålet.

Uansett noen små feil - så har du så mye å se fram til i tiden fram til nyttår at katalogen vår er en gave i seg selv. Dersom du ikke har den allerede - besøk kirkene og få et eksemplar.

Straks kan du oppleve del 2 av In Memory of ELVIS Gospel, du kan nyte en Stille onsdag i St. Petri, høre Arve Tellefsen og synke inn i julestemning med en rekke strålende julekonserter for å nevne noe fra innholdet.


Og husk: Bestill billetter i tide til julens Julekonsert nr. 1 - Juleoratoriet 8. og 9. desember. Denne konserten er blitt en institusjon i Stavangers katedral.
 


Hilsen
Tormod Eikill
Domkirken musikk AS
Mail:
te564@kirken.no


Lag et bokmerke på vår kulturside!
Se også hovedsiden vår og kulturdelen der. 

Klikk i bildet over og se vår siste kulturkatalog Søndag i sentrum utgave 2 - 2019.

In Paradisum
3. november kl. 19.00

Konserten har ikke fri entré, men billetter selges via www.ticketmaster.no, tlf. 815 33 133 og i døren. Klikk og les mer her.

Som det står side 4 i katalogen om forbehold vedr. trykkfeil - så varsler vi om dette og andre avvik som sykdom, avlysning m.m. via vår nettside og i e-brev. En god grunn til å være på vår kontaktliste - så takk for din deltagelse.

Svithundagene 2019

In Paradisum over er en del av Svithunprogrammet og er vel egentlig den eneste store trykkfeilen i tillegg til sted for billettsalget for Arve Tellefsens konsert som er www.tix.no.

Klikk i denne linken og i bildet over tar deg til en egen nettside som i tidslinjen er mer tydelig vedr. sted, klokkeslett og billettinfo enn det som var mulig å beskrive før trykking av katalogen.

Vi håper du finner arrangementer av interesse for deg selv og at du hjelper oss med å dele katalogen med venner på e-post og sosiale medier. Linkene under kan benyttes for dette formålet. Klipp ut og lim inn : )


http://www.sondagisentrum.no/kulturtilbudet.html

http://www.sondagisentrum.no/svithundagene201.html

http://domkirkenogpetri.no/Kultur

https://stavangerdomkirke.us10.list-manage.com/subscribe?u=f1cf79b1bd9307c414e7254a1&id=1a09ed982d


Tusen takk for hjelp og støtte!


 

Facebook
Facebook
Hjem
Hjem
Kulturside
Kulturside
Katalog
Katalog
Copyright © 2015 - Stavanger domkirke


Du kan oppdatere din adresse her eller melde deg av her

Email Marketing Powered by Mailchimp