Copy
Åpne epost i din nettleser

Vi nærmer oss mer og mer den store kvelden og det er ikke til å unnslå: - stresset med forberedelsene og innkjøp nærmer seg et høydepunkt der den gode "julefølelsen" nesten blir borte. Da er rådet: - Unn deg en julekonsert, stor eller liten og bare fyll opp med julero og glede.


Me Jule Deg Opp
St. Petri kirke 15. desember kl. 19.00

Tradisjonen tro stiller skuespillere, ansatte, musikere og artister tilknyttet Rogaland teater opp til en musikalsk dugnad for å sikre den rette julestemningen. 

Konserten er til støtte for arbeidet Kirkens Bymisjon gjør for de som ikke har det så lett i julen som vi gjerne vil tro. Noen har det tungt, mens andre kan feire i overflod i vintermørket.

Dette er en konsert for giverglede og derfor er den også en anledning for dobbelt delt glede: - Ta med deg familie, venner og ukjente til St. Petri og gled dere med Rogaland teater på denne flotte førjulskonserten. 


Billetter: www.ticketmaster.no • tlf. 815 33 133 • eller i døren.Mvh. Tormod Eikill
Domkirken musikk AS
Mail:
te564@kirken.no


Lag et bokmerke på vår kulturside!
Se også hovedsiden vår og kulturdelen der. Vi setter meget pris på at du tar imot våre e-brev. Noen mottakere sender disse og påmeldingslinken vår videre til bekjente og kolleger. En stor takk til dere alle.
 

Klikk i bildet over og se vår siste kulturkatalog Søndag i sentrum utgave 2 - 2019.


Julelegender 2019
Bispekapellet 16. - 18. desember

Kjell Inge Torgersen og Aril Schøld arrangerer sin populære "Julelegender" også i år i Domkirkens intime bispekapell. 3 konserter hver kveld. Bestill billetter idag.

Kom og opplev en skuldersenkende kveld i Bispekapellet. En lun og fin julekonsert med varmende melodier, sang og gitarspill venter på deg.
Husk at kapellet er et lite lokale og at denne konserten trekker mye publikum. Derfor har Torgersen i år hele 9 forestillinger i dagene 16., 17. og 18. desember. Velkommen!

Konsertstart hver dag: Kl. 18.00
19.30 21.00.

Billetter: www.kjellingetorgersen.no • eller i døren


Julekvad
Domkirken 21. desember kl. 19.00.

Denne konserten er gratis og så nær selveste julaften at det kjennes virkelig godt å lade opp med den gode, gamle julestemningen.

Stavanger domkirkes guttekor synger de kjære og kjente julesangene og julesalmene som bringer fram julens glade budskap og forventning. Velkommen i Domkirken.

Andre medvirkende:

Biskop Anne Lise Ådnøy - lesning.
Espen Behrens - trompet
Ragnhild Nødland - trompet

Mats Urdahl-Aasen - trombone
Ingvild Rosenberg - trombone
Ivan Sarajishvili - orgel

Oddgeir Kjetilstad - dirigent


Fri entré / kollekt
 

Facebook
Facebook
Hjem
Hjem
Kulturside
Kulturside
Katalog
Katalog
Copyright © 2015 - Stavanger domkirke


Du kan oppdatere din adresse her eller melde deg av her

Email Marketing Powered by Mailchimp