Copy
Åpne epost i din nettleser

Hver høst feires Stavangers skytshelgen, St. Svithun av Winchester i kirkene i sentrum. I år har vi et bredt program med mange flotte konserter og interessante foredrag og presentasjoner. Og hvem starter opp årets festdager andre enn hele Norges Arve Tellefsen.

Arve Tellefsen
St. Petri lørdag 26. oktober

Konserten starter kl. 20.00 og du bør være rask med å bestille billetter dersom du ikke allerede har gjort dette. Arve Tellefsen og hans fiolin er en institusjon i norsk musikkliv og med støtte fra eminente musikere fra Berlinfilharmonien, kan vi forvente at taket vil løftes i St. Petri lørdag kveld neste uke.

Billetter:
www.tix.no. (klikk i linken). Eventuelle overskuddsbilletter selges i døren.

OBS! I den trykte katalogen er det feil sted for billettsalg. Dette er rettet i den digitale versjonen av katalogen.

Klikk i bildet over og se vår siste kulturkatalog Søndag i sentrum utgave 2 - 2019.

Buxtehudekonsert
27. oktober kl. 19.00

Vidar Vikøren spiller konserten han måtte avlyse i juni på grunn av sykdom. Dette er konsert nr. 5. Som vanlig presenterer Vikøren historiene om verkene han spiller, og slik lærer vi ikke bare Dietrich Buxtehudes musikk å kjenne, men også historier om hans verk og virke.

Når vi hører tonene fra Domkirkens mektige Reil-orgel er dette musikk som inspirerte Bach og kommende organister og komponister helt fram til moderne tid. 
Velkommen søndag 27. oktober.

Programmet for dagen finnes i et eget programhefte - se under.


Gratis adgang!

Klikk her og
se programheftet for Buxtehudeserien. Gå til konsert 5:8.

Svithundagene 2019

Årets tema er "Mer mening" - og hvem ønsker ikke mer mening i livet? Mer av det som forener, engasjerer, løfter, trøster, viser vei, gir håp, kjærlighet og trygghet?

Programmet for Svithundagene 2019 er innhold med mening og du er invitert til å ta del i dette uansett religiøst ståsted. Her er noe fint for enhver.


NB! Da katalogen vår gikk i trykken var det ennå noen usikre arrangementer og detaljer. Vi har derfor laget en egen nettside som viser hele programmet fra dag til dag. Her er også viktige korreksjoner.

Vi håper du finner arrangementer av interesse og som kanskje kan gi deg en opplevelse av "Mer mening" for et øyeblikk eller noen timer. Velkommen!


Mvh. Tormod Eikill
Domkirken musikk AS
Mail:
te564@kirken.no


Lag et bokmerke på vår kulturside!
Se også hovedsiden vår og kulturdelen der. 
Vi setter svært stor pris på at du tar imot våre e-brev. Det er flott at noen av våre mottakere sender linken under til venner, bekjente og kolleger. Slik vokser vår kontaktbase og vår mulighet for å stadig søke innhold med mer mening i Søndag i sentrum.

Kan du hjelpe oss i dette arbeidet? 


https://stavangerdomkirke.us10.list-manage.com/subscribe?u=f1cf79b1bd9307c414e7254a1&id=1a09ed982d 

Facebook
Facebook
Hjem
Hjem
Kulturside
Kulturside
Katalog
Katalog
Copyright © 2015 - Stavanger domkirke


Du kan oppdatere din adresse her eller melde deg av her

Email Marketing Powered by Mailchimp