Copy
Åpne epost i din nettleser

Pasjon 2019 

Sikre deg billetter nå!

Tirsdag fikk skuespillere og sangere høre musikken til Pasjon for første gang. Komponisten selv, Wolfgang Plagge, spilte og forklarte hvordan han har tenkt, og mange ble rørt av det de hørte. 

Den 5. april er det urpremiere av PASJON - en sterk lidelseshistorie, et rekviem og et mysteriespill basert på tekster fra boken "An impossible God" av den engelske forfatteren Frank Topping og oversatt av Sindre Skeie​. 

Mysteriespillet handler om øyenvitnene som var tett på da Jesus slepte seg opp til Golgata. 

Det handller om hva de tenkte om mannen, som de på ulikt vis kjente, og hvordan de reflekterte omkring dramaet de opplevde på nært hold. ​Og hvordan reflekterer skuespillerne selv på det de er med på å iscenesette i vår domkirke?


Forestillingen vil bli spilt hver dag fram til avslutning torsdag 11. april. Sikre deg billetter snarest.


Pasjon ble første gang arrangert i år 2000. 
Det var Mette Arnstad og Anna S. Songe-Møller som da kom til Domkirken med en drøm om å lage et mysteriespill. Nå har de to fødselshjelperne igjen engasjert seg for å skape et helt nytt Pasjon, for første gang med et bestillingsverk som musikalsk grunnmur.

Medvirkende er skuespillerne Mette Arnstad, Penda Faal, Espen Hana og Even Rasmussen, kantor Vidar Vikøren, studenter fra Universitetet i Stavanger (UiS); fakultet for utøvende kunstfag, samt korene i Stavanger domkirke.​​

Regi og tekstbearbeiding: Berit Aarrestad
Komponist: Wolfgang Plagge
Musikalsk leder: Oddgeir Kjetilstad
Visuelt design: Terese Arildsdatter Riis
Konseptuelt lysdesign: Thomas Bendiksen
Kunstnerisk konsulent: Mette ArnstadBilletter:
Bestill billetter i god tid hos ticketmaster.

OBS! Kick-off for Pasjon 2019 er nå startet, og du vil motta mer info om arrangementet i ukene framover. Del gjerne dette nyhetsbrevet med dine venner.


Med hilsen
Gunnar Grøsland
Domkirken Musikk as
Tlf. 473 67 234
 gg526@kirken.no


Valentinkonsert

Bispekapellet torsdag 14. februar kl. 19.30.
Stavanger Barokk byr på eksklusiv kandelaberkonsert med kjærlighetssanger fra barokken. Sakral og profan vakker musikk fremført av Elin Aase (Mezzosopran) og Erik Skanke Høsøien (Thorbe & lutt). Finn veien til Domkirkens vakre kapell i morgen kveld og lytt til Purcell, Wilson, Merula, Monteverdi og en rekke andre strålende mesterkomponister. Bestill billett hos
www.tix.no eller betal i døren. Velkommen!

Gospelmesse

St. Petri kirke søndag 17. februar kl. 17.00.
Stavanger Gospel Company inviterer deg til en messe full av mennesker, sang og glede. Velkommen. 


Syng for Guds Skyld!

St. Petri kirke søndag 24. februar kl. 19.00. Kom som du er og syng med i en salig blanding av salmer og sanger, lovsang og gospel, pakket inn i friske rytmer og arrangementer ledet av forsangere og fullt orkester.
 
Facebook
Facebook
Domkirken og St. Petri kirke
Domkirken og St. Petri kirke
Copyright © 2015 - Stavanger domkirke


Du kan oppdatere din adresse her eller melde deg av her

Email Marketing Powered by Mailchimp