Copy
Åpne epost i din nettleser

Trio Mediæval

Torsdag 24. januar kl. 20.00.

Torsdag kveld kan du få en smakebit av den anerkjente vokalgruppen Trio Mediæval som besøker Stavanger. Trioen holder en halvtimes intimkonsert i Bispekapellet ved Domkirken. Vi vil med dette gjøre litt stas på dere som ofte er på konsert hos oss - og legger ut 40 gratisbilletter til denne konserten.

Trio Mediæval
Ensemblet ble stiftet i 1997 av Anna Maria Friman, Torunn Østrem Ossum and Linn Andrea Fuglseth. Berit Opheim erstattet Ossum in 2013, og Jorunn Lovise Husan erstattet Opheim in Juni 2018.

Jorunn er dirigent for Stavanger domkirkes pikekor og er en etablert artist i distriktet.

Trioens kjernerepertoar er sakral monofon og polyfon middelaldermusikk fra England, Italia og Frankrike, nyskrevne verk skrevet spesielt for Trio Mediæval - samt tradisjonelle skandinaviske ballader og sanger. De har utgitt en rekke plater og holder konserter over hele verden. I en omtale av deres siste plate «Rimur» skrev en begeistret anmelder at musikken var som små retter som smelter i munnen. 


Klikk her og få en liten smakebit!


Billetter:
Konserten er gratis for alle som vi inviterer via dette e-brevet og deres eventuelle venner og familie. Du trenger bare svare på denne e-posten og si hvor mange billetter du ønsker - så bekrefter vi om du har fått plass på gjestelisten denne kvelden. Klikk her og bestill. De første 40 får plass...

Dørene åpnes ca. kl. 19.30. Konserten varer ca. en halv time.Med hilsen
Gunnar Grøsland
Domkirken Musikk as
Tlf. 473 67 234
 gg526@kirken.no


Gospelmesse

St. Petri kirke søndag 20. februar kl. 17.00.
Stavanger Gospel Company inviterer deg til en messe full av mennesker, sang og glede. Velkommen. 


Syng for Guds Skyld!

St. Petri kirke søndag 27. februar kl. 19.00. Kom som du er og syng med i en salig blanding av salmer og sanger, lovsang og gospel, pakket inn i friske rytmer og arrangementer ledet av forsangere og fullt orkester.


Tusen takk for at vi får sende deg vårt e-brev.
Velkommen til mange fine øyeblikk i kirkene i Stavanger sentrum!
Facebook
Facebook
Domkirken og St. Petri kirke
Domkirken og St. Petri kirke
Copyright © 2015 - Stavanger domkirke


Du kan oppdatere din adresse her eller melde deg av her

Email Marketing Powered by Mailchimp