Copy
Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.
hardlopen, ook in de lente
augustus 2017
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Het is nu eind augustus. Langzamerhand gaan we nazomeren en pakken we de draad weer op. Trainingen voor halve marathons en andere wedstrijden zijn in volle gang en vanaf 9 september heten we weer vele StartRunners op de diverse locaties welkom. In deze nieuwsbrief een opsomming van een aantal actuele zaken.

Succes met het oppakken van de training, praat gezellig bij aan de koffie na de training, en klaar voor het najaar!

Hartelijke groeten,
Het JustGoo team

StartRunning

De werving is in volle gang en er zijn ook al weer vele aanmeldingen van mensen die in september voor het eerst de hardloopschoenen aantrekken. Cursus prijs nog steeds slechts € 25,00 voor 16 trainingen.

* Ben je als oud JustGoo lid alweer een tijdje uit de running dan is dit het moment om weer te beginnen.
* Ben je een actief JustGoo lid? Breng dan je enthousiasme voor het hardlopen over. Zet je vrienden en bekenden aan tot meer bewegen en nodig ze uit te komen hardlopen. Men zal je dankbaar zijn!

Alle informatie vind je hier

Halve marathon trainingen voor wedstrijden in oktober

Komende maand oktober worden er weer op vele plaatsen halve marathons gelopen. Onze lopers zijn al bezig met hun trainingsprogramma’s voor een halve marathon heel dichtbij (Meerssen) maar ook verder, o.a in Eindhoven en Amsterdam. Veel JustGoo-ers doen op 15 oktober mee aan de halve marathon van Mallorca.

  • Wil je nog aansluiten bij de trainingen, kijk dan hier
  • Er is een geweldig reisprogramma gemaakt. Wil je nog aansluiten voor de reis naar de halve van Mallorca? Neem dan contact op met Henny Herps: 06-58087003 of henny@herps.nl

Zondag trail, komende zondag 27 augustus

Deze keer vanuit Wolder bij Maastricht.

Lees meer

Busreis naar de 5 km en 10 km van Luik

Op zondag 1 oktober gaan we weer met de bus naar deze roemruchte loop in Luik. De sfeer, zowel tijdens de loop, als ook daarna tijdens de after running, is steeds weer sfeervol, gezellig en verrassend! JustGoo regelt het programma en vervoer. De bus vertrekt zowel vanuit Valkenburg als vanuit Maastricht. We vragen een eigen bijdrage van € 5.00, te betalen in de bus

Trainingen voor de jeugd Maastricht

De vakantie zit er (bijna) op. Ricardo staat weer te popelen om te beginnen. Woensdagmiddag 30 augustus om 16.30 uur is het zo ver!

Wandelen

Bij JustGoo kun je in Maastricht en Valkenburg deelnemen aan de wandeltrainingen. Wekelijks 2x op beide locaties! lekker samen bewegen, onder begeleiding en geschikt voor iedereen die graag buiten is en liever niet alleen op pad gaat. Wellicht een idee voor je partner, bekende, straat genoot, collega etc.

Lees hier alles over ons wandelaanbod

Trainingen in het weekend in Maastricht. Oók op vrijdag of zondag!

Op zaterdagochtend verhinderd, liever uitslapen, auto poetsen, of met de de kinderen naar de sportclub? Goed om te weten dat je in het weekend dan toch kunt trainen, zowel op vrijdag als zondagochtend !!
Kijk op de JustGoo site voor alle trainingsmomenten in de week, op alle locaties.

Naar alle hardloopinformatie

ChiRunning

Ook deze cursussen gaan weer beginnen, zowel de eendaagse als de meerdaagse cursus. Op de JustGoo site vind je onder ChiRunning alle data, tijden etc.

Naar alle ChiRunning-informatie

Deze nieuwsbrief is verzonden aan <<Emailadres>>
Waarom ontvang ik dit? Afmelden van deze nieuwsbrief Wijzig mijn voorkeuren voor deze nieuwsbrief