Copy
Hvedeinfo nr 1 maj 2019
Se mailen i din browser

Hvedeinfo nummer 1, maj 2019


Hvededagen søndag den 26. maj

Søndag den 26. maj var den første af vores to årlige Hvededage, hvor vi samles for at give fællesarealer og legepladser en kærlig hånd. Det er også en god lejlighed til at mødes med nye og gamle naboer. 31 voksne havde meldt sig til at arbejde om formiddagen og 21 til at arbejde om eftermiddagen. Nogle tapre beboere arbejdede både formiddag og eftermiddag. Derudover havde 5 beboere angivet at ville arbejde før eller efter selve Hvededagen. Dejligt med så stor interesse for fællesarealerne og for nabosamvær – trods lidt modstand fra vejrguderne især først på dagen.

Se flere billeder her.
 
Åben legeaftale på legepladsen 2. juni

Børne- og aktivitetsudvalget vil starte et nyt initiativ, som skal gøre det nemmere at finde nye legekammerater i Hvedevænget. Derfor vil vi begynde at lave en såkaldt "ÅBEN LEGEAFTALE" den 1. søndag i hver måned kl. 9.30-11. Første gang vil være på søndag den 2. juni. Der er ingen tilmelding, man møder bare op på den store legeplads (Månelandskabet).
Alle er velkomne! Vi glæder os til at møde jer!
 
Volden mod Kongevejen

Har du gået tur på vores fællesarealer langs volden ud mod Kongevejen for nylig? Hvis ikke, så smut forbi og se, hvad der er sket.
Som lovet har kommunen fældet buskadset på de nederste meter af volden. Det er den bid af Hvedevængets græsareal, som i årenes løb var blevet invaderet af buskene på kommunens del af volden. Efterfølgende har flittige beboere (primært Lydia og Kjeld i nr. 9) brugt mange timer på at fjerne de afklippede grene og køre dem på genbrugspladsen. Stor tak for indsatsen. Og på Hvededagen blev der taget endnu en tørn med fældning og klipning. Næste skridt er, at gartneren sår enggræs på arealet. Enggræsset vil blive slået to gange om året.
 
Konstituering

Bestyrelsen

Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig med Allan Sørensen (10) som næstformand. Du kan se bestyrelsens medlemmer og suppleanter samt kritiske revisorer på hjemmesiden.
Klik her.

Udvalg
Hvedevænget har som bekendt en række udvalg, som deltager aktivt i opgaveløsninger og arrangementer. På generalforsamlingen fik nogle af udvalgene nye medlemmer. Dejligt at endnu flere tager en tørn – men der er stadig ledige pladser så tøv ikke med at melde dig. Du kan læse om udvalgene og deres medlemmer på Hvedevængets hjemmeside. Klik her.
 
Hjertestarter – Hjerteforeningens landsuddeling
Nu bliver det snart endnu tryggere at bo i Hvedevænget. Ingeborg (62) tog handsken op fra Hjerteforeningen, som i år havde besluttet, at uddele hjertestartere til grupper, der kunne samle ind til Hjerteforeningen på mindst 15 ruter. Den 28. april deltog 15 Hvedevængebeboere i indsamlingen. Ud over at forære Hvedevænget en hjertestarter holder Hjerteforeningen også et hjertestarterkursus for indsamlerne. Hjertestarteren sættes op på gavlen ved nr. 80.
Man kan i øvrigt – hvis man bare er 5 personer – ganske gratis få et 30 min. kursus i brug af hjertestarter m.m. ved henvendelse til Hjerteforeningen.
 
Opdatering af mailadresser
Husk at du selv er ansvarlig for, at Bjørn (vores webmaster) har din aktuelle mailadresse, så du får de mails, der sendes ud via vores interne mailsystem. Mailsystemet er baseret på husnumrene, som kobles til beboernes private mailadresser. Du kan opdatere din mailadresse i mailsystemet ved at skrive til
webmaster@hvedevaenget.dk.
 
Hjemmesiden
Web- og kommunikationsudvalget opfordrer dig til at bruge hjemmesiden. Flere af de spørgsmål, der stilles i beboernes lukkede Facebook-gruppe, kunne have været besvaret nemt og hurtigt ved søgning på hjemmesiden. Husk at hjemmesideadressen:
www.hvedevaenget.dk skal skrives i URL-en.

Husk at beboerne har en lukket Facebookside, hvor du kan kommunikere med dine "naboer".
NB! Facebooksiden er IKKE talerør for bestyrelsen.
Find også informationer på vores website. 
Tryk blot på ikonerne herunder.

Facebook
Facebook
Website
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Grundejerforeningen Hvedevænget · Hvedevænget · kokkedal 2980 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp