Copy
Social Media Summit Bucuresti
View this email in your browser
Ideile si companiile care vor domina social media in 2017
 
2016 a fost anul in care primul canal romanesc de YouTube a ajuns la un milion de abonati, iar continutul video online a luat amploare. Ca de obicei, cele mai receptive branduri profita si cei mai curajosi marketeri s-au alaturat deja fenomenului.

Vino la Social Media Summit Bucuresti si descopera cine sunt noile staruri ale internetului si ce canale vor deveni vedete in acest an!

Conferinta prezinta peisajul social media in 2017, companiile si ideile care vor domina cele mai prezente canale in online-ul romanesc din acest an.
 
In data de 1 Martie, Revista Biz organizeaza evenimentul Social Media Summit Bucuresti, la Radisson Blu Hotel.
Exclusiv: Lansare Digital Report
Dupa zece ani de analiza a online-ului romanesc, Biz lanseaza un proiect editorial dedicat social media din Romania. Raportul reuneste informatii despre cele mai importante agentii de digital din Romania, tendinte si evolutii ale pietei de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera romaneasca si cele mai relevante topuri pentru jucatorii din industria online.
2017, LA START. TENDINTE SI STRATEGII
Creativitatea se masoara in rezultate de business. Care sunt strategiile eficiente in 2017? Ce inseamna pentru companii explozia retelelor sociale? Ce vor consumatorii de la branduri in era retelelor sociale? Afla ultimele tendinte in materie de strategie de continut, optimizare, investitii, audienta, promovare, venituri sau colaborari cu branduri!
ONLINE VS MEDIA TRADITIONALA
Sesiune speciala sustinuta de Radu Atanasiu – Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management Romania
Vom dezbate dupa regulile competitiilor de formal debate, cu doua echipe pregatite cu argumente pro si contra, un cronometru si un juriu competent si impartial.
Va recomandam sa va inscrieti la eveniment pana la data de 15 Februarie. Pentru detalii va rugam sa accesati site-ul evenimentului sau adresa de email lelia.petrescu@revistabiz.ro.
Copyright © *|2017|* *|LIST:REVISTA BIZ|*, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences