Copy
De eerste e-Zine VooralleDAG is een feit.
bekijk deze email in je browser

 

... de e-Zine van DAG Diensten Administratief en Grafisch 

Het internet staat vol met leuke en interessante informatie en ook schrijf ik zelf artikelen, zie mijn blog VooralleDAG, over zaken die mij bezig houden en die enigszins te maken hebben met DAG Diensten Administratief en Grafisch. Zowel administratieve tips als grafische trends: ik wil ze graag met je delen. Pluk de DAG!

Fotografie


Wonderbaarlijk mooie foto's van allerlei trekkende wilde diersoorten die zich in groep verplaatsen van de ene naar een andere plek, waar de temperatuur beter is en hoogstwaarschijnlijk meer voedsel te vinden is. 
Zie op Bored Panda.

Grafisch Ontwerp


Iedereen heeft wel wat creatiefs in zich. Bij de een komt dit als kind al tot uiting en een ander wordt pas beroemd na de dood. Zo hebben veel mensen wel iets met vormgeving. 

De pas 15-jarige João A. Carvalho uit Brazilië transformeert eenvoudige kladblokblaadjes tot bedrieglijk 3D lijkende tekeningen. Het ene figuur lijkt uit het papier te ontsnappen, het andere lijkt je erin te willen zuigen. Bekijk een selectie van zijn bijzondere kunstwerkjes.
Zie bij Brekend.

Van artikelen schrijven naar bloggen 


Ik ben enkele maanden geleden begonnen met het schrijven van artikelen om zodoende mijn bedrijf DAG en website www.vooralledag.nl onder de aandacht te brengen. 
Het was even zoeken om de juiste weg te vinden welke te bewandelen, maar ik denk dat ik met een blog de goeie afslag genomen heb. Mijn artikelen zijn op deze manier gemakkelijker te plaatsen en het ziet er overzichtelijk uit. Zodat ook op een later tijdstip alle items nog terug te vinden zijn.
zie bij Wat is bloggen? En waarom zou je een blog beginnen?
Voor elke nieuwe website die door DAG in 2015 gerealiseerd wordt, 
ontvang je 1 jaar gratis de domeinnaam en webhosting.
zie bij Actie 2015
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
Google Plus
Google Plus
Email
Email

 
Copyright © 2015 DAG Diensten Administratief en Grafisch, All rights reserved.


uitschrijven e-Zine              wijzigen inschrijving 

Email Marketing Powered by Mailchimp