Copy


Nieuwsbrief september 2015


 
De zomervakanties zijn voorbij en het najaar staat alweer voor de deur. In deze nieuwsbrief een overzicht van een aantal activiteiten van DaaromM! de afgelopen maanden en komende maanden.
 
  1. Blog Google Producten (deel 2 en 3) online
  2. Wanneer DaaromM!
  3. Workshop & Training
  4. Google Shopping
  5. Agenda

Blog Google Producten

Google is een grote naam in de onlinewereld. Maar welke producten zijn nu allemaal van Google en waar is het voor? In de vorige nieuwsbrief heb ik vermeld dat de eerst blog van Google Producten online stond (Internet en Kantoor). Inmiddels staan deel 2: Media - Thuis en op Kantoor en deel 3: Geografie en Sociaal netwerk ook op de site. 

Bijgaand de links:
  1. Blogs http://www.daaromm.nl/blog/
  2. Blog Google Producten - Media: Thuis en op Kantoor http://www.daaromm.nl/google-producten-media-thuis-kantoor/
  3. Blog Google Producten - Geografie & Sociaal netwerk http://www.daaromm.nl/google-producten-geografie-sociaal-netwerk/

Hou de social media in de gaten voor de volgende blogs of vul het formulier Nieuwsbrief/Blog op de site in (onder het contactformulier).
Wanneer DaaromM!?
Soms is het prettig elkaar te ontmoeten in een informele sfeer als bij een netwerk bijeenkomst. Daarom is DaaromM! ook actief bij diverse netwerkgelegenheden als Open Coffee Haren en Ondernemend Haren.

Open Coffee Haren is een openbare netwerkbijeenkomst voor ondernemers en ondernemende mensen. Iedereen mag komen en hoeft zich niet aan te melden. Deze bijeenkomst is elke derde donderdag van de maand en kost € 5 per keer inclusief koffie/ thee en een koekje.
Ondernemend Haren is een besloten bijeenkomst voor leden en introducées. De leden betalen een vast jaarbedrag en dienen een link met Haren te hebben.

Wil je mij spreken op een dergelijke bijeenkomst* of kijken wanneer er workshops en trainingen gepland staan, ga dan naar de agenda  (wanneer) om te kijken naar de data.

* Het kan een keer voorkomen dat ik niet aanwezig ben bij een netwerkbijeenkomst. Ik adviseer daarom van te voren contact met mij op te nemen
, als je mij bij een dergelijke bijeenkomst wilt spreken.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google Plus
Workshops en Trainingen

De eerste twee data voor Workshops of Training zijn gepland, namelijk dinsdagavond 20 oktober en woensdagavond 4 november.
De insteek is het online adverteren - Google Adwords - begrijpelijker, inzichtelijker te maken voor ondernemers en hun werknemers. Het is geen officiele Google training met alle ins en outs, maar meer gericht op de gebruiksvriendelijkheid.

Heb je interesse om een workshop of training te volgen (op deze of een andere datum), laat het me weten. Opgave kan middels het opgaveformulier onderaan de pagina daaromm.nl/workshop&training 


De mogelijke onderwerpen van de workshop en training zijn: 


Adverteren met Google

Workshop: Wat is SEO en SEA? Wat is Online adverteren en wat is Google Adwords? Hoe werkt het? Wanneer is het interessant om Adwords in te zetten?
Training (maatwerk): Hoe maak ik een Adwords account aan? Waar moet ik op letten? Hoe beheer ik mijn account?

NB. Google heeft met regelmatig acties voor nieuwe adverteerders op Google Adwords in de vorm van gratis advertentietegoed. Wil je meer weten over de actie van dat moment, neem dan contact met mij op 

 

Google Producten

Dit onderwerp is vooralsnog alleen als workshop. Inhoud van de workshop is: Welke Google producten zijn er zoal? Wat is voor mij, als bedrijf/ vereniging/ instelling belangrijk of handig en wat niet?
Google Shopping

Als een moeder bijvoorbeeld en Z8 jurkje voor haar dochter zoekt op internet, dan krijgt ze bovenstaande resultaten op het scherm. De afbeeldingen met naam, prijs en winkel zijn de Google Shopping resultaten. Deze resulaten staan vaak boven of rechts op de pagina en zijn daarmee blinkvangers op het scherm. Aangezien het online shoppen de afgelopen jaren enorm is gestegen is het voor webshops interessant om hier tussen te staan.

Google Shopping is een onderdeel van Google Adwords. 

Interesse in Google Shopping? Laat het me weten. (Contact)

 
Openbare Agenda DaaromM!
Periode: september t/m november 


16 september (woensdag) Ondernemend Haren - Buurthuis De Mellenshorst 
http://www.ondernemendharen.nl

17 september (donderdag) Open Coffee Haren - Zorgboerderij De Mikkelhorst.
Presentatie: Layla Koopal van Frans Koopal Haarwerken "Als je haar(werk) maar goed zit"
http://www.opencoffeeharen.nl

22 september (dinsdag) 
Ondernemend Haren Buffet - De Twee Provinciën
Onderwerp: Wijn & Sprijs
http://www.ondernemendharen.nl

15 oktober (donderdag) Open Coffee Haren - Zorgboerderij De Mikkelhorst
http://www.opencoffeeharen.nl

20 oktober (dinsdag) Workshop/ Training

27 oktober (dinsdag) Ondernemend Haren Ontbijt - Energy Zon- en Fittnes Studio
http://www.ondernemendharen.nl

4 november (woensdag) Workshop/ Training

19 november (donderdag) Open Coffee Haren - Zorgboerderij De Mikkelhorst
http://www.opencoffeeharen.nl

24 november (dinsdag) Ondernemend Haren Buffet - Mercure Hotel
http://www.ondernemendharen.nl

Eventuele wijzigingen voorbehouden
Copyright © 2015 DaaromM!, All rights reserved.