Webshop | Contact

Nieuwsbrief januari 2017
In 2017 blijft: 
  • Ophrys voor u interessante documenten verzamelen. Dus als u informatie zoekt, neem dan eens een kijkje op onze website bij Wft downloads. 
  • Het onderdeel ‘Stel hier uw vraag’. Dus heeft u een compliance vraag? Dan beantwoorden wij deze graag voor u. Daarbij is het niet belangrijk of u reeds een relatie bent van Ophrys.
Stel hier uw vraag

Wet Werk en Zekerheid; knelpunten in de praktijk

Op 1 januari 2015 is de nieuwe Wet Werk en Zekerheid in werking getreden. In onze dagelijkse praktijk zien we nog steeds dat werkgevers met name de invulling van hun arbeidscontracten de regels niet goed hanteren, met alle gevolgen van dien. Vaak worden werkgevers geconfronteerd met extra kosten doordat; de aanzegtermijn niet in acht genomen wordt, de ketenregeling niet goed wordt gehanteerd en er automatisch een contract voor onbepaalde tijd ontstaat en doordat de termijn van 24 maanden wordt overschreden bij overeenkomsten voor bepaalde tijd waardoor transitievergoeding betaald moet worden. 

Onderstaand de belangrijkste zaken op een rijtje om vervelende financiële consequenties te voorkomen. 

Lees verder

Regels kredietverstrekking mobiele telefoon treden in werking 

In april 2016 heeft de AFM bepaald dat telefoons op afbetaling worden gezien als kredieten waarop toezicht wordt gehouden. De overgangstermijnen lopen af op 1 januari en 1 mei 2017. Daardoor worden de regels vanaf 1 januari 2017 ook meer zichtbaar. Onderstaand een overzicht aan welke regels telecomaanbieders zich voortaan moeten houden en wat dit betekent voor de consument.

Lees verder

Speciaal voor kleinere kantoren; het totaalconcept Wft Compliance

Wilt u het nieuwe jaar goed beginnen en eindelijk uw Wft Compliance eens goed op orde hebben en houden? Maar kunt u er zelf te weinig tijd aan besteden en hikt u aan tegen de hoge kosten van professionele ondersteuning?

Dan heeft Ophrys dé oplossing voor u met het Totaalconcept Wft Compliance.

Het Totaalconcept Wft Compliance vraagt een lage aanvangsinvestering welke mede afhankelijk is van de grootte van het kantoor en de bedrijfsactiviteiten. Daarna worden de kosten doorlopend op maandbasis verrekend.

Lees verder

Nieuw personeel?

Doe hier uw controle eerder faillissement 
Kosten € 25,- inclusief BTW per toetsing
Direct aanvragen

Veel besteld in de webshop

Wft proof personeelsdossier

Dossieraudit hypotheken

Kennistoets inkomen

Gerelateerde Wft downloads

AFM | Informatieblad telefoonkredieten telecomsector (PDF)

AFM | FAQ inzake telefoonkredieten (PDF)

Volg ons ook op twitter© Ophrys - kennis en kwaliteit 

    
De Loo 81 | 5731 MP Mierlo | 0492 344 988 | www.ophrys.nl
Afmelden | Toevoegen aan adresboek | Gegevens wijzigen