Webshop | Contact

Nieuwsbrief juli 2016
Binnenkort beschikbaar!!
Het Ophrys Compliance abonnement


Ophrys introduceert binnenkort het Compliance abonnement waarmee u de beschikking krijgt over documenten welke u nodig heeft om een goede compliance invulling te geven aan de verschillende adviestrajecten binnen uw onderneming. Het abonnement bestaat uit een basismodule aangevuld met één of meerdere productmodules naar eigen keuze. 

U heeft al een compliance abonnement vanaf € 15,- incl. BTW per maand.

De documenten worden in uw huisstijl opgemaakt met eigen logo en wij dragen er zorg voor dat uw gegevens op een juiste en adequate wijze worden verwerkt in de documenten. U ontvangt alle documenten in een digitaal dossier dat wij voor uw kantoor beschikbaar stellen. Dit digitale dossier is 24/7 benaderbaar via de website van Ophrys.

Zijn er wijzigingen vanuit wet- en regelgeving of voortschrijdend inzicht van de AFM, dan worden de documenten doorlopend aangepast door Ophrys en in uw digitaal dossier geplaatst. Maar ook wijzigingen in uw kantoorsituatie als verhuizing worden voor u verwerkt. 

U beschikt dus altijd over up-to-date documenten met een professionele uitstraling zonder dat u daar extra tijd aan hoeft te besteden. 

Wilt u direct vrijblijvende informatie ontvangen over het nieuwe Compliance abonnement van Ophrys als het beschikbaar is? Geef dan een korte reactie middels het contactformulier. 
Ja, ik ontvang graag informatie

Voorkom fraude met een kopie identiteitsbewijs 

Als financieel dienstverlener heeft u voor veel facetten van uw dienstverlening een kopie identiteitsbewijs nodig van uw klant. Denk bijvoorbeeld aan het bemiddelen bij een hypotheek. Tegenwoordig zijn er echter ook schadeverzekeraars welke in het kader van de Sanctiewet verlangen dat u een kopie identiteitsbewijs in uw klantdossier heeft zitten.

Daarentegen gaat de klant juist steeds bewuster om met het verstrekken van een kopie van zijn identiteitsbewijs. Reden hiervan is dat er steeds vaker identiteitsfraude wordt gepleegd met persoonlijke gegevens.

Graag willen wij u een aantal tips geven waarmee:

  • U kunt voldoen aan de aan u gestelde eisen om een kopie identiteitsbewijs van uw klant in het klantdossier te hebben of te kunnen doorsturen naar de aanbieder
  • Uw klant met een veilig gevoel een kopie van het identiteitsbewijs aan u verstrekt.
Lees verder

Ontwikkelingen in vakbekwaamheidseisen

Afgelopen week heeft Minister Dijsselbloem in een brief aan de Tweede kamer antwoord gegeven op een aantal cases rondom vakbekwaamheid waarover de minister tot op heden nog geen standpunt had ingenomen. Het betreft: 

  • Advisering Algemeen Pensioenfonds
  • Vakbekwaamheid volmacht
  • Evaluatie en analyse huidige vakbekwaamheidsbouwwerk
Lees verder

Nieuw personeel?

Doe hier uw controle eerder faillissement 
Kosten € 25,- inclusief BTW per toetsing
Direct aanvragen

Veel besteld in de webshop

Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd

Registratie Autoriteit Persoonsgegevens


Adviesdocument hypotheken met tekstblokken

Interessante Wft downloads

AP | Beleidsregels meldplicht datalekken (PDF)

MinFin | Kamerbrief diplomaplicht in relatie tot APF en volmacht (PDF)

Volg ons ook op twitter© Ophrys - kennis en kwaliteit 

    
De Loo 81 | 5731 MP Mierlo | 0492 344 988 | www.ophrys.nl
Afmelden | Toevoegen aan adresboek | Gegevens wijzigen