Webshop | Contact

Nieuwsbrief oktober 2015
Vanwege het 5 jarig bestaan van Ophrys kon u de afgelopen 14 dagen alle documenten uit de webshop bestellen met 50% korting. Onverwacht veel kantoren hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt. Heeft u onze webshop nog niet bezocht of bent u het vergeten? Geen probleem. Vanwege het grote succes is deze actie verlengd.

U ontvangt tot 31 oktober aanstaande 50% korting op de genoemde tarieven in de webshop. Zo betaalt u bijvoorbeeld voor een document van € 50,- slechts € 25,-.

Dit is dus het moment om kennis te maken met de kwaliteit van Ophrys.
Naar de webshop

Klantbelang centraal; de huidige stand van zaken

Vanaf 2010 meet de AFM de kwaliteit van de klantbediening op een vijfpuntschaal door middel van het Klantbelang Dashboard. In 2010 was de score gemiddeld 2,7. Het afgelopen jaar is dat 3,4. Het jaar daarvoor was dit een fractie hoger (3,5). De score stagneert dus.
Lees verder

De toegevoegde waarde van Wft Consumptief Krediet

In het verleden werd het diploma Wft Consumptief Krediet door veel adviseurs niet behaald. Eenvoudigweg omdat men op dit terrein niet wilde adviseren. Echter, tijden zijn veranderd en het diploma Adviseur Consumptief krediet begint steeds meer waarde te krijgen. 
Lees verder

Speciaal voor kleinere kantoren; het totaalconcept Wft Compliance

De markt trekt weer aan en u heeft uw handen vol aan advisering van uw klanten en het dagelijks leiding geven aan uw kantoor. 

Tegelijkertijd wilt u uw Wft Compliance goed op orde hebben en houden, maar kunt u er zelf te weinig tijd aan besteden en hikt u aan tegen de hoge kosten van professionele ondersteuning? 

Dan heeft Ophrys dé oplossing voor u met het Totaalconcept Wft Compliance.

Wij zorgen ervoor dat uw kantoor op alle deelgebieden van bedrijfsprocessen, adviesdocumenten tot personeel volledig Wft compliant is. Daarbij focussen wij ons niet alleen op hypotheken, maar hebben wij een brede focus over alle vergunningsonderdelen. In het totaalconcept gaan wij verder dan het leveren van een standaard handboek waar u vervolgens zelf mee aan de slag moet gaan. Ophrys geeft daadwerkelijk invulling aan de diverse compliance aspecten binnen uw kantoor. Denk hierbij bijvoorbeeld aan documenten waarmee u alle adviestrajecten efficiënt en compliant kunt inrichten, speciaal voor uw kantoor op maat gemaakt. Daarmee nemen wij u niet alleen het nodige werk uit handen, maar heeft u ook de garantie dat de invulling op een correcte wijze gebeurt die voldoet aan de gestelde vereisten in de Wft.

Het Totaalconcept Wft Compliance vraagt een lage aanvangsinvestering welke mede afhankelijk is van de grootte van het kantoor en de bedrijfsactiviteiten. Daarna worden de kosten doorlopend op maandbasis verrekend.  

“Door Ophrys ben ik er zeker van dat ik onderneem en adviseer binnen de wettelijk toegestane kaders. Ophrys gaat door waar anderen stoppen.”

Wim Groot Kormelink - Franchisenemer SNS Bank in Schijndel

Contactformulier

Gerelateerde Wft downloads

AFM | Rapport klantbelang centraal 2014-2015 (PDF)

AFM | Rapport meer aandacht voor betalingsproblemen hypotheekklanten (PDF)

CDFD | Modulaire structuur Wft-vakbekwaamheid 2014 (PDF)

Veel besteld in de webshop

Klantprofiel inkomen

Adviesdocument hypotheken met tekstblokken

Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd

Nieuw personeel?

Doe hier uw controle eerder faillissement 
Kosten € 20,- inclusief BTW per toetsing
Direct aanvragen

Volg ons ook op twitter© Ophrys - kennis en kwaliteit 

    
De Loo 81 | 5731 MP Mierlo | 0492 344 988 | www.ophrys.nl
Afmelden | Toevoegen aan adresboek | Gegevens wijzigen