Webshop | Contact

Nieuwsbrief maart 2017

Huizenkopers adviseren over de financiële gevolgen bij arbeidsongeschiktheid is niet eenvoudig. De veelheid aan mogelijke inkomensscenario’s van mensen in loondienst maakt het voor hypotheekadviseurs vrijwel onmogelijk om een écht waterdicht advies te geven. Hoe gaat u om met deze problematiek? Bestaat er überhaupt wel een manier om dit risico echt dicht te timmeren? Kunt u alle onzekerheden op een goede manier in het hypotheekdossier vastleggen? 

Tijdens het SEH Congres verzorgen Hans Hertroys en Michel van Mook van Callas Group samen met Ellen Meeuwsen van Ophrys een Masterclass waarin u een antwoord krijgt op deze en andere vragen. 

Meer info

Een vergunning aanvragen? 

De laatste maanden zien we weer een toename van het aantal ondernemingen die een vergunning aanvragen om te mogen adviseren en bemiddelen op gebied van financiële diensten. Graag willen wij deze nieuwe toetreders tot de markt een stappenplan geven om te beoordelen of het verkrijgen van een vergunning haalbaar is en welke stappen men moet ondernemen. 

Lees verder

Een nieuwe PE termijn; wat verandert er? 

Het is bijna 1 april 2017; de datum dat de nieuwe PE termijn start en u weer examens kunt afleggen om te blijven voldoen aan de vereiste vakbekwaamheid. We horen de laatste weken verschillende zaken en merken dat er soms ruis op de lijn is over de nieuwe beleidslijnen voor de nieuwe PE termijn. Wij geven u graag een overzicht van de punten van aandacht voor de nieuwe periode.  

Lees verder

Vragen over de Marktmonitor?

Voor 31 maart aanstaande moeten alle financieel dienstverleners de Marktmonitor alweer ingevuld hebben. De afgelopen weken hebben wij diverse vragen ontvangen over het invullen van de Marktmonitor. 

Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen bij de invulling van de Marktmonitor. 

  • U ontvangt van ons een uitgebreide toelichting op de verschillende modules van de Marktmonitor. 
  • Wij nemen de vragenlijst en de door u gegeven antwoorden voor verzending door ter controle.
  • Wij bespreken de door u gegeven antwoorden met u in een telefonisch consult. Indien gewenst kan dit in een avondafspraak.

Neem contact op met ons kantoor voor het tarief van onze begeleiding bij de Marktmonitor. Indien uw kantoor gebruik maakt van het Doorlopend onderhoud bij Ophrys gelden gereduceerde tarieven.

Nieuw personeel?

Doe hier uw controle eerder faillissement 
Kosten € 20,- inclusief BTW per toetsing
Direct aanvragen

Veel besteld in de webshop

Wft proof personeelsdossier

Dossieraudit AOV

Adviesdocument vermogen - risico

Interessante Wft downloads

AFM | Onderzoek advieskwaliteit hypotheken en daarbij afgesloten risicoverzekeringen (PDF)

CDFD | Tabel adviseursdiploma's (PDF)

Totaalconcept Wft Compliance

Wij maken én houden uw kantoor Wft compliant voor een reële prijs!
Lees verder

© Ophrys - kennis en kwaliteit 

    
De Loo 81 | 5731 MP Mierlo | 0492 344 988 | www.ophrys.nl
Afmelden | Toevoegen aan adresboek | Gegevens wijzigen