Webshop | Contact

Nieuwsbrief februari 2015
Samen met de introductie van onze nieuwe website is ook onze nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Zoals u van ons gewend bent houden wij u hiermee maandelijks op de hoogte van actuele ontwikkelingen in branche.

Volmacht in het vakbekwaamheidsbouwwerk na 2014

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft op 23 januari een advies uitgebracht aan het ministerie van Financiën over het opnemen van een wettelijke module Basis en Volmacht voor de gevolmachtigd agent in het Wft-vakbekwaamheidsbouwwerk. 
Lees verder

AFM geeft visie op woonlastenverzekeringen 

Veel woonlastenverzekeringen houden nog onvoldoende rekening met de belangen van de consument. Dat blijkt uit onderzoek dat de Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft gedaan. Een woonlastenverzekering heeft als doel de vaste woonlasten te verzekeren in het geval van een inkomensdaling door arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Onderstaand de door de AFM benoemde aandachtspunten. 
Lees verder

Is uw kantoor aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens?

Als kantoor moet u uw geheel of gedeeltelijk geautomatiseerde gegevensverwerking melden. Het gaat daarbij om verwerkingen die naar het oordeel van de wetgever een bijzonder risico inhouden voor de persoonlijke levenssfeer van betrokkenen. Als financiële dienstverleners verwerken we allemaal persoons-gevoelige informatie; denk hierbij maar aan inkomensgegevens, financieringsgegevens maar ook al gewoon persoonlijke gegevens als NAW en geboortedatum. Daarmee heeft u als financieel dienstverlener de verplichting dat u aangemeld moet zijn. U kunt hiervoor via de website www.cbpweb.nl een aanvraagformulier downloaden. 

Indien gewenst kan Ophrys dit registratieverzoek voor u verzorgen. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 75,- inclusief BTW. 
Lees verder

Gerelateerde Wft downloads

CDFD | Advies volmacht in het vakbekwaamheidsbouw-werk

AFM | Rapport kader woonlastenverzekeringen
 

Veel besteld in de webshop

Documenten hersteladvies

Dossieraudit hypotheken

Nieuw personeel?

Doe hier uw controle eerder faillissement 
Kosten € 20,- inclusief BTW per toetsing
Direct aanvragen

Nieuw! Totaalconcept Wft Compliance

Wij maken én houden uw kantoor Wft compliant voor een reële prijs! 
Lees verder

© Ophrys - kennis en kwaliteit 

    
De Loo 81 | 5731 MP Mierlo | 0492 344 988 | www.ophrys.nl
Afmelden | Toevoegen aan adresboek | Gegevens wijzigen