Copy
Flessenpost
44b843b7-f8ef-4349-8a82-0b5589eea4fa.png
Flessenpost
Agenda
3 april Sponsorloop georganiseerd door de leerlingenraad
3 april Grote Rekendag
1 t/m 5 april Stemming continurooster
12 april Koningsspelen
15 april Open lesdag. U kunt bij uw zoon/dochter een kijkje nemen in de klas.
18 april Paasviering
18 april Eindtoets route 8, Groep 8
19 april Goede Vrijdag
22 april - 3 mei Meivakantie
Sponsorloop

Beste ouders/verzorgers,

De kinderen van groep 1 t/m 4 gaan 20 minuten rondjes lopen van 11.10 uur tot 11.30 uur. De kinderen van groep 5 t/m 8 starten aansluitend met 30 minuten rondjes rennen rondom de school. Het zou leuk wezen wanneer alle kinderen deze dag in sportkleding op school komen.

De kinderen hebben flink hun best gedaan om zoveel mogelijk sponsoren te vinden om geld in te zamelen voor de tuintjes op school. Na de sponsorloop kunnen de kinderen het geld bij hun sponsoren ophalen. Wij, de leerlingenraad, hopen dat u ervoor kunt zorgen dat de kinderen uiterlijk 8 april het geld bij de eigen leerkracht ingeleverd hebben.

Met vriendelijke groeten, de leerlingenraad
 

Zegels sparen voor de groentetuintjes

Spaart u met ons mee

Thee met zelfgekweekte munt, een dressing met je eigen basilicum of een pasta met vensterbankverse tomaatjes? Deze lente kan het. Want vanaf maandag 18 maart spaar je bij Coop voor je eigen thuistuintjes én handige tuinhulpjes.

Wanneer u de zegels niet spaart, wilt u deze dan inleveren bij de leerkracht? Wij kunnen de thuistuintjes en thuishulpjes goed gebruiken in de toekomstige tuintjes. 

Oudercommissie

Oudercommissie van de Ark: 
De oudercommissie van de Ark wil graag gebruik maken van de mogelijkheid om zich even voor te stellen. De Ark heeft een oudercommissie die actief de belangen van de ouders behartigt!

Of anders gezegd: de oudercommissie denkt samen met directeur Marco Verbaas mee over het onderwijs, de kinderopvang, de peuteropvang en de gezondheid en veiligheid van uw kind op de Ark. Maar ook over de de organisatie, de identiteit, de aanname van leerlingen en het personeelsbeleid wordt met elkaar gesproken.

Momenteel zitten de volgende ouders in de oudercommissie: Arnold Schade (voorzitter), Margriet Raggers, Anneke Brandsma, Gina Hop en Marijke Heijgers. Namens de kinder- en peuteropvang sluit Annemarie ter Horst aan.

Schroom niet om zaken die op de Ark spelen aan bovenstaande mensen door te geven. Zij zitten niet alleen voor hun eigen kinderen in de commissie, maar voor alle kinderen van de Ark!

Voetbaltoernooi Steenwijk

Beste mensen,

Na het succes van de afgelopen jaren wordt er dit jaar opnieuw een 4x4 voetbaltoernooi georganiseerd op woensdag 15 mei a.s.

Voor het eerst mogen kinderen van groep 2 óók meedoen. Dit jaar mogen alle kinderen van groep 2 t/m 6 dus meedoen. 

Dit evenement is voor kinderen van de basisscholen in de stad Steenwijk, Eesveen, Zuidveen en SteenwijkerwoldDit jaar zullen ook de 
kinderen van de scholen uit Giethoorn, Oldemarkt, Willemsoord én Darp een uitnodiging krijgen.


Het evenement zal plaatsvinden op de sportvelden van d' Olde Veste ‘54. De middag begint om 14.30 uur en zal ongeveer tot 17.30 uur gaan duren.  

Deelnemers aan dit toernooi zijn jongens-, meisjes- of een gemengd team (met als regel: twee spelende meisjes). Het team mag ook bestaan uit 
een groep vrienden/vriendinnen, niet van dezelfde school. 

Leerlingen uit de sportklas van de Eekeringe verzorgen op deze middag de veldbegeleiding/scheidsrechtersrol. Ook lopen er voldoende vrijwilligers rond, herkenbaar aan het vrijwilligersshirt. 

De deelnemende teams, moeten herkenbaar zijn door gelijkheid in het tenue.                                                                                                                

Mede door onze sponsoren is deelname gratis

Vragen en inschrijven kan tot 1 april 2019 via ons mailadres: Steenwijk4x4voetbal@gmail.com

Schoolvoetbaltoernooi

De jeugdcommissie van SC Oldemarkt is zich aan het oriënteren op het voetbaltoernooi. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit in mei gaan plaatsvinden. De datum is nog niet bekend.

Kinder- en Peuteropvang

Afgelopen weken hebben we weer veel beleefd op de kinderopvang. We breiden ons thema Hatsjoe! verder uit en inmiddels weet uw peuter al heel wat over ziek zijn en beter worden. Vraag hem/haar maar eens over het ziekenhuis of over verkouden zijn en beter worden.


Puk kan zich geen betere plek wensen. Hij wordt heerlijk vertroeteld door alle baby’s en peuters terwijl hij uitziekt. We leren dat je zachtjes en rustig moet zijn en af en toe komt er een dokter of zuster bij Puk langs met een pilletje of spuitje. Het gaat de goede kant op met Puk, maar o nee… bzzz… nu heeft een mug Puk te pakken gehad.


 
Afgelopen week namen we afscheid van Anna, zij gaat verhuizen naar Meppel en daarom trakteerde zij afgelopen donderdag op de peuteropvang. Anna en familie, we wensen jullie heel veel plezier in Meppel! Ook namen we afscheid van juf Kimm, zij liep op verschillende groepen een aantal weken stage. Kimm bedankt voor je inzet en we wensen je veel succes met je opleiding.
 
Afgelopen maandag was wel een hele bijzondere dag! Wij vierden namelijk…
Pannenkoekendag!


 
Een boel opa’s en oma’s schoven bij ons aan tafel en trots konden we onze opvang laten zien. We hebben heerlijk gesmikkeld en genoten met elkaar! Bedankt voor alle hulp en belangstelling!
Op de BSO vermaken we ons ook goed, sinds kort hebben we een Wii, dit vinden we erg leuk! Gelukkig vergeten we hem ook als we lekker aan het (buiten) spelen zijn en worden we dan toch alweer vaak te vroeg opgehaald door onze ouders😉 Oftewel: we vermaken ons wel!
 
Fijn (iets korter) weekend! 
  
Groetjes Diny, Janine, Evie, Marith, Annemarie en Evelien
 

Gefeliciteerd

Van harte gefeliciteerd:

Vorige week waren deze kinderen jarig:
Sandy, Lukas, Iva, Nynthe, Annemiek


Hiep Hiep Hoera!
1f162f57-cabf-4f6b-ab77-d5bc59fdcaa0.jpg
Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook    Nieuwsbrief doorsturen
Beste <<Name>>, je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op onze website of ons daar toestemming voor hebt gegeven.
Indien gewenst wijzig hier je voorkeuren of schrijf je uit.. Heb je vragen, opmerkingen of toevoegingen? Ons e-mailadres is: kindcentrumark@accrete.nl.
Kindcentrum De Ark Burgemeester Kuiperslaan 17 Oldemarkt, OV 8375 BJ Netherlands

Copyright © 2019 Kindcentrum De Ark, Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kindcentrum De Ark · Burgemeester Kuiperslaan 17 · Oldemarkt, OV 8375 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp