Copy
Flessenpost
44b843b7-f8ef-4349-8a82-0b5589eea4fa.png
Flessenpost
Agenda
15 februari Start voorjaarsvakantie.
25 februari, 6 maart en 17 mei Studiedagen. De kinderen zijn vrij.
25 maart Pannenkoekdag.
Parro

Communicatie
De meeste mensen hebben zich al aangemeld. Na de vakantie loopt de communicatie via Parro.

Altijd op de hoogte
Het wordt voor ons heel makkelijk om jou op de hoogte te houden. Berichten komen direct aan en kun je - in tegenstelling tot briefjes - niet kwijtraken! 
 
Bekijk de leukste momenten van je kind 
We kunnen heel eenvoudig de leukste foto’s met je delen. Geniet mee met de leukste avonturen van je kind. 
 
Direct contact met onze school
We hebben hiermee één plek in handen om met jou (privé) en met alle andere ouders te communiceren. Wij kunnen via Parro direct contact hebben. 
 
Wil je meer weten?
Bekijk de video op https://www.parnassys.nl/producten/modules/parro/ouders. Op support.parro.com vind je ook antwoord op vele vragen. We hopen dat Parro als een prettig communicatiemiddel wordt ervaren.
 

Kinderslaapcoach

Kinderslaapcoach Susanne Willekes komt een lezing geven voor ouders van kinderen tot 6 jaar in de Bibliotheek in Steenwijk op 28 februari. In november is ze namens Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land in de bibliotheek op Urk geweest en op 12 februari in de bibliotheek van Emmeloord. Deze waren erg interessant en waardevol voor de ouders die daar waren. 
Daarom heeft de ledenvereniging haar ook in de bibliotheek van Steenwijk uitgenodigd.

Susanne heeft een coachingspraktijk in Amsterdam en heeft het boek 'Slaap!' geschreven.
 
De avond is gratis voor leden van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land én voor leden van de bibliotheek. Voor niet leden wordt een bijdrage gevraagd van € 5,-
De flyer is bijgevoegd in de mail en wordt ook uitgedeeld door de consultatiebureaus.
 
Kaarten (voor leden en niet-leden) zijn te bestellen via de websites van de bibliotheek: https://www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda/208-slaapcoach-susanne-willekes
 

Kinder- en Peuteropvang

Wij sluiten op de peuteropvang en de kinderopvang het thema winter af. Hoe kan je dat nou beter doen dan een lekkere wandeling in het voorjaarszonnetje? We gingen langs fietsenmaker Klaas ten Veen, want de kar werd wel erg zwaar om te duwen. Wat lucht in de banden en juf Evelien kreeg ook een föhn-beurt cadeau, alle haren door de war. Daarna gingen we op visite bij Karel de ezel, Karel kwam nieuwsgierig even kijken want zo veel visite tegelijk krijgt hij niet vaak op bezoek. De kinderen genoten ook, sommigen durfden zelfs Karel even te aaien!

 
Cursussen
Met trots kunnen we vertellen dat Diny de cursus baby-specialist heeft behaald en Evie, Janine, Annemarie en Evelien hebben hun VVE cursus behaald!


 
Janine, Evie, Annemarie en Evelien zijn nu begonnen met de cursus baby-specialist. Diny begint 6 maart met de VVE-opfriscursus. Voor deze cursussen moeten we weer filmopnames maken op de groep, dit beeldmateriaal wordt uitsluitend gebruikt voor onze cursussen en we zullen hier voorzichtig mee omgaan. Mocht u dit toch bezwaarlijk vinden, laat het één van ons dan even weten.
 
Nu lekker voorjaarsvakantie, een aantal van jullie zien we in de vakantie nog. Na de voorjaarsvakantie starten we met het thema Hatsjoe!


 
Groetjes,
Diny, Janine, Evie, Marith, Kim, Marouschka, Annemarie en Evelien
 

Kledingbeurs

Gefeliciteerd

Van harte gefeliciteerd:


Vorige week waren deze kinderen jarig:
Ingmar en Sanne

Deze week zijn de volgende kinderen jarig:
Gerjan, Anne-Lynn en Esmee

In de vakantie is Yljen jarig:

Hiep Hiep Hoera!
1f162f57-cabf-4f6b-ab77-d5bc59fdcaa0.jpg
Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook    Nieuwsbrief doorsturen
Beste <<Name>>, je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op onze website of ons daar toestemming voor hebt gegeven.
Indien gewenst wijzig hier je voorkeuren of schrijf je uit.. Heb je vragen, opmerkingen of toevoegingen? Ons e-mailadres is: kindcentrumark@accrete.nl.
Kindcentrum De Ark Burgemeester Kuiperslaan 17 Oldemarkt, OV 8375 BJ Netherlands

Copyright © 2019 Kindcentrum De Ark, Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kindcentrum De Ark · Burgemeester Kuiperslaan 17 · Oldemarkt, OV 8375 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp