Copy
Flessenpost
44b843b7-f8ef-4349-8a82-0b5589eea4fa.png
Flessenpost
Agenda
20 december Kerstviering kindcentrum Ark + continurooster
21 december Kerstvakantie, alle kinderen zijn om 12.00 uur vrij
Kerstviering

Bericht van de kerstcommissie:

Donderdag 20 december vieren we het Kerstfeest op de Ark. We gaan dit jaar gezellig dineren met de kinderen in de klas. Wij hopen dat u samen met ons dit diner wilt organiseren. Vanaf maandag komen er in de grote hal inschrijflijsten te hangen. Hierop kunt u aangeven welk gerecht u wilt bereiden.
Het diner duurt van 18.00u tot 19.00u. Iedereen mag natuurlijk zijn/haar mooiste kleren aan!
Na afloop zal er een gezellige samenzang zijn op het plein, onder begeleiding van JEDUTHUN. U bent dan allen van harte welkom!

Er is die dag een continurooster tot 14.15u. De kinderen die gewoonlijk naar de naschoolse opvang gaan,  hoeven voor dat uur geen extra opvang te regelen. Wij willen wel graag tijdig weten om wie dit gaat. U kunt dit doorgeven bij de eigen leerkracht. Ook is er deze dag geen tussenschoolse opvang. Wij eten met de kinderen in de klas. Iedereen moet dus eigen eten en drinken meenemen.

Meer informatie over deze avond volgt nog.

Voorafgaand aan Kerst, dinsdag 18 december, willen we met de hele school kerstbakjes maken. Hiervoor zoeken we nog hulpouders of -opa's en -oma's.
 
Ieder kind moet een eigen bakje, een lange kaars en eventueel versiering meenemen. Wij zorgen voor oase. Ook het groen is geregeld.

Met kerstige groet,
De kerstcommissie.

Kinder- en peuteropvang

Veranderingen op de groepen
Afgelopen weken hebben we een boel gedaan. Er is een nieuw plafond geplaatst in de ruimten van de opvang waardoor de ruimten wat minder gehorig zijn, erg fijn. Ook hebben we prachtige nieuwe lampen op de groep, zelf zijn we erg blij met het knusse resultaat.

Bedankt voor alle flexibiliteit van iedereen!
Sinterklaas
In de ruimte van de peuteropvang en de BSO is er de afgelopen weken met de kinderen van de BSO een heuse stoomboot gemaakt en geverfd door de kinderen van de peuteropvang, een knap staaltje samenwerken en iedereen doet hij wat hij kan! Om de echte pieten wat te ontlasten zijn er ook wat BSO-pieten ingeschakeld om verschillende cadeaus in te pakken. Sinterklaas was hier erg blij mee, bedankt jongens en meiden!


  
Op 5 december hebben we dan eindelijk de verjaardag van Sinterklaas gevierd. Na de spectaculaire entree van Sinterklaas met de brandweerauto op het plein, bezocht Sinterklaas ons op de peuteropvang en het kinderdagverblijf. We vonden de baard van Sint wel erg lang en de pieten ook wel heel indrukwekkend. Toch durfden de meeste kinderen, heel dapper, Sinterklaas een hand te geven. We hebben liedjes gezongen voor Sinterklaas en daarna kregen we pepernoten en cadeautjes van de pieten, u begrijpt het wel… FEEST! Na de pepernoten met chocolademelk was het tijd voor een mooi voorleesverhaal en daarna lekker klimmen en klauteren als pietjes op onze klim en glijkussens.


Een feest om met jullie kinderen te mogen werken! Ook voor de kinderen die er deze ochtend niet konden zijn ligt een cadeautje op de groep. Na deze toch ook wel stiekem drukke periode hopen we samen naar de kerst toe te leven; een tijd van gezelligheid, omzien naar elkaar, advent en lichtjes. We houden er van!
 
 
Afronding VVE-cursus
Janine, Evie, Annemarie en Evelien hopen voor 2019 hun VVE-cursus af te ronden. Om dit met een voldoende af te kunnen sluiten, organiseren zij donderdag 13 decembereen gezellige morgen. Dit doen we met alle aanwezige twee- en drie-jarigen en de kinderen van groep 1. Het thema is: Kerst, vieren we samen!We gaan dit doen in het speellokaal en dit zal ruim een uur duren. Onze cursusleidster Joyce Couprie is deze morgen ook aanwezig om ons te beoordelen. We hopen er een fijne en leerzame ochtend van te maken!

 
Fijn weekend!
 
Diny, Janine, Evie, Annemarie en Evelien

Gefeliciteerd

Van harte gefeliciteerd:


De afgelopen week waren deze kinderen jarig:
Martin, Stijn, Lindsey, Eva, Mark en Luca
Deze week zijn de volgende kinderen jarig:
Lieke, Niels en Elize

en natuurlijk ook:
Juf Marieke, Meester Bas en Sinterklaas
 
Hiep Hiep Hoera!
1f162f57-cabf-4f6b-ab77-d5bc59fdcaa0.jpg
Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook    Nieuwsbrief doorsturen
Beste <<Name>>, je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op onze website of ons daar toestemming voor hebt gegeven.
Indien gewenst wijzig hier je voorkeuren of schrijf je uit.. Heb je vragen, opmerkingen of toevoegingen? Ons e-mailadres is: kindcentrumark@accrete.nl.
Kindcentrum De Ark Burgemeester Kuiperslaan 17 Oldemarkt, OV 8375 BJ Netherlands

Copyright © 2018 Kindcentrum De Ark, Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kindcentrum De Ark · Burgemeester Kuiperslaan 17 · Oldemarkt, OV 8375 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp