Copy
Nyheter från Växjöbostäder – Möjligheternas boende
Juni 2018

Välkommen till premiären!

Du läser nu vår första digitala utgåva av tidningen Nytt från Växjöbostäder. Som du säkert vet byter vi nu ut papperstidningen mot detta nyhetsbrev och passar också på att byta namn på den till Välkommen hem. För det är precis så vi vill att du känner – att din bostad hos oss är ett kärt hem. 
 
Med vårt nyhetsbrev riskerar du aldrig att missa aktuella händelser och vi kan skicka ut nyheter och information snabbt till dig. Att byta ut papperstidningen mot ett digitalt nyhetsbrevet ger också stora miljövinster, vilket är ett annat prioriterat arbete från vår sida.
 
När jag summerar vårt första halvår 2018 blir jag stolt över de fina omdömen som kommer fram i våra hyresgästenkäter. Tack till alla er som väljer att delta och jag hoppas ni känner att vi verkligen lyssnar på alla era önskemål. En del förslag är enklare än andra att gå till mötes, men oavsett tar vi alla era synpunkter på största allvar. 22 augusti delar vi ut nästa enkät med möjlighet för dig att ge förslag på hur vi kan bli en bättre hyresvärd. 
 
Jag vill också ta tillfället i akt och önska dig en riktigt skön sommar. Titta in på vår hemsida och läs mer om de aktiviteter som händer på våra områden. I våra sociala kanaler finns information om såväl stora som små händelser, på och omkring Växjöbostäder.

Maria Säterdal
VD Växjöbostäder

För ett bättre boende

Varje år när vi fått ta del av resultatet från hyresgästenkäten sätter vi oss tillsammans och gör upp en handlingsplan för hur vi ska bli ännu bättre till nästa år. Det blev en lång lista och vi är glada över att ha kryssat av över 120 förbättringar. Bland annat kan du numer se vilka av våra härliga medarbetare som arbetar i just din trappuppgång. Vill du veta mer om vad vi gjort för att göra ditt boende bättre? Läs mer här!

En härlig sommar i ditt kvarter

Sommaren är här och som tidigare år fyller vi våra områden med härliga aktiviteter för alla åldrar. Sport, pyssel, fotbollsmatcher och mycket mer. 
Mer om sommaraktiviteter!

Sjönära drömboende

Med inflytt från februari har vi nu släppt 85 härliga lägenheter i kv Arken precis vid sjön Trummen. Rymliga ettor-femmor, alla med balkong eller uteplats.
Läs mer om Arken!
 

Dina personuppgifter är trygga med oss

Vi har tidigare informerat om hur vi hanterar dina personuppgifter enligt den nya lagstiftningen GDPR. Här berättar vi om hur vi hanterar dina uppgifter säkert. 
Mer om GDPR

Tips! Så sorterar du tidningen rätt

Rätt sorterade tidningar kan bli ny pappersmassa flera gånger om. Här hittar du tips om hur du sorterar tidningar och är snäll mot miljön.
Till tipset!


Växjöbostäder AB
Box 241, 351 05 Växjö
0470-59 90 00
info@vaxjobostader.se | vaxjobostader.se
Logga in på Mina sidor
Följ oss på Facebook