Copy

Nooit gedacht

Hoi <<First Name>>!

Soms hoor ik aan de telefoon "ik heb zoiets nog nooit gedaan". Uit die zoiets leid ik dan af dat de beller zich ietwat bizarre toestanden voorstelt bij onze singles weekends of vakanties.

Op Tomeeto weekend is vrijdagavond dan ook het moment van de opluchting. Iedereen checkt toch even: (1) de anderen zien er ok uit (check!) en (2) het is hier gezellig. 

Eens de horde van de opluchting genomen komt de sfeer er snel in. Diezelfde mensen die twijfelden om zich in te schrijven, zie ik geanimeerd in gesprek, lachen, plagen, met volle overgave meedoen aan de activiteiten of wedden om een gin tonic dat de zon zal schijnen. Aan niets is te merken dat deze mensen de dag ervoor nog complete vreemden waren voor elkaar.

De enquêtes van de deelnemers achteraf bevestigen dit. De groepssfeer krijgt een gemiddelde score van 5,5/6. En de vraag "heb je je geamuseerd?" zelfs 5.6/6. Deze quote van een deelneemster zegt het helemaal:

"Een hele zondagnamiddag tomaten zoeken en met 5 staan juichen als kleine kinderen dat je er weer eentje gevonden had. Nooit gedacht dat ik dat nog eens zou doen. Het was weer even kind zijn." 

Vooral die "nooit gedacht" doet me glimlachen. Goed dat we het voordeel van de twijfel kregen!

Kunnen we jou ook eens meelokken? Voor ons vespa-weekend van 20 tot 22 mei? Of zelfs voor een hele week in het zonnige Spaanse Catalonië (19 - 26 juni)? Je krijgt van ons de meest coole fietsbel ooit gratis thuis toegestuurd als je deze reis boekt voor 12 mei. Tring tring!

Un saludo!

Petra
Oprichtster Tomeeto

www.tomeeto.be | weekend@tomeeto.be | 0474 09 61 79 
 

NIEUWE FOTO ALBUMS -  WEEKEND HIKE & SEEK EN JAPANS KOKEN
HIKE & SEEK APRIL 2016

De Wally's met hun oranje mutsjes werden gespot. Met ook lollige foto's en filmpjes, gevonden Tomaten en een winnaar die met Tomato ketchup naar huis gaat. Bekijk de foto's.
JAPANS KOKEN APRIL 2016

Glimmende messen, snijden, bakken. Damp uit de keuken en even later ook overheerlijke sushi, gyozo, Japanse omeletten en veel meer. Om de stokjes van af te likken. Bekijk de foto's.
EERST VOLGENDE WEEKENDS EN VAKANTIES
1. VESPA WEEKEND 20 - 22 MEI

2 dagen met de vespa cruisen doorheen het Pajottenland, streekprodukten proeven onderweg, en zaterdagavond Aalst by night verkennen. Bekijk dit weekend.
2. REIS PYRENEEN / BARCELONA 19 - 26 JUNI
Canyoning en wandelen in de zonnige Spaanse Pyreneeën, cava proeven in bodega’s, tapa-kookworkshop, bezoek aan Moorse en middeleeuwse stadjes in Catalonië, en afsluiten in Barcelona. Bekijk deze reis.
Boek deze reis voor 12 mei en krijg gratis de meest coole fietsbel ooit toegestuurd.
3. EENOUDERVAKANTIE PYRENEEN 09 TOT 16 JULI
Canyoning en ander waterpret, avonturenparcours, … in het prachtige en zonnige natuurdecor van de Spaanse Pyreneeën. Actief, maar met de nodige pauzes, er wordt altijd gewacht op de laatste.
Je staat er niet alleen voor – zo kan je je als ouder ook echt ontspannen. Bekijk deze vakantie.
Wie heeft al geboekt? Is er nog plaats?
Copyright © 2016 Tomeeto, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp