Copy

EERST NOG IETS MAFS

Hallo <<First Name>>,

De traditionele feestperiode staat voor de deur. Staat voor: uitgebreid kokerellen, feestelijk eten, heerlijke wijntjes, gezelligheid met familie en vertrouwde vrienden. Alle slogans over buiten de comfortzone treden ten spijt: soms is het binnen de comfortzone te doen.

En toch, teveel vertrouwdheid, altijd dezelfde vaste kringen kunnen al eens de kriebels geven. Een gevoel laten bekruipen van: ik moet er even uit. Dat er even uitknijpen kan ook preventief. Vooraleer de feestperiode in te duiken, eerst nog even iets ongewoon mafs doen.

Zoals op weekend vertrekken met een groep onbekende singles naar een gîte in de Condroz. Weliswaar helemaal omkaderd met activiteiten en catering, alles erop en eraan. Ik kan het alleen maar aanbevelen.

Ben je tussen 25 en 39 jaar en single? Laat je dan vervoeren door Tomeeto op het Hike & Seek weekend. Dat is wandelen mét een vleugje competitie (niet au sérieux te nemen) en een tikje humor. Sfeer verzekerd. Van de onbekenden die je op vrijdag ontmoet zal je zondagavond uitbundig afscheid nemen - en misschien graag terug zien. "Er zijn geen vreemden, alleen vrienden die je nog niet hebt ontmoet." - William Butler Yeats

Vriendelijke vreemde groeten,

Petra
Oprichtster Tomeeto

www.tomeeto.be | weekend@tomeeto.be | 0474 09 61 79

TOMEETO'S ALLERLAATSTE WEEKEND VAN 2016
Hike & Seek (herfst). Wandelen met speels en humoristisch tintje. In je groepje ga je op tocht door het prachtig natuurdecor (wandeling telkens max 8 km - onderweg foto-opdrachten). Wees op je hoede voor de andere groepen - zij liggen als paparazzi's op de loer. Natuurbeleving en hilariteit in één. Animo verzekerd!

Achteraf gezellig opwarmen bij de haard, of in de sauna of jacuzzi. Lekker eten en drinken à volonté horen daar ook bij!

Bekijk onze foto's van vorig jaar (december 2015: 27 - 42 jaar)

WANNEER?
9-11 dec 2016: 25 - 39 jaar
Wie is al ingeschreven?
Mannen: 31 jr, 32 jr, 32 jr, 35 jr, 35jr, 39 jr
Vrouwen: 29 jr, 29 jr, 30 jr, 30 jr, 33 jr, 33 jr, 33 jr, 34 jr, 37 jr, 39 jr
 
Meer info over weekend Hike & Seek
TOMEETO 2017
Is er voor jouw leeftijdsgroep geen aanbod meer in 2016? No worries, Tomeeto heeft in 2017 weer allerlei leuks voor jou in petto. Dit zal half december op onze website staan. En ook in onze nieuwsbrief natuurlijk.
Doorsturen naar een vriend / vriendin
Copyright © 2016 Tomeeto, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp