Copy

DE PARADOX VAN EENOUDERVAKANTIES

Hoi <<First Name>>,

Eénoudergezinnen boeken soms eerder bij klassieke gezinsvakanties omdat ze niet geconfronteerd of geassocieerd willen worden met "andere gevallen". We zeggen dit opzettelijk zo cru omdat het om een vooroordeel gaat, een heel hardnekkig zelfs. Want tijdens de vakantie is het precies andersom. Meegaan als éénoudergezin met klassieke gezinnen blijkt juist soms confronterend te zijn. Het omgeven zijn door gezinnen die "wel volledig zijn" roept soms vragen op "waarom kunnen zij dat wel?" 't Is niet altijd slecht op bij zo'n vragen stil te staan, maar vakantie is vakantie: dat is tijd om te ontspannen, en niet om te piekeren.

Wat zagen we nu tijdens onze eerste éénoudervakantie vorig jaar? Die eenouders amuseerden zich samen te pletter. Die "andere gevallen" bleken juist heel neige mensen te zijn, wat absoluut een opsteker is. In plaats van geconfronteerd te zijn met je situatie, kan je ze juist meer relativeren: "ja, ik ben als eenoudergezin op vakantie. So what? Er zijn er zo nog, en daar zitten ongelooflijk toffe mensen tussen."

Bekijk het even op dit filmpje.

Groetjes,
Petra

Oprichtster Tomeeto
(en als mama van Jan, 9 jaar, fervente éénoudervakantiegangster - gangster als vrouwelijke vorm van ganger wel te verstaan :-)

weekend@tomeeto.be | 0474 09 61 79 | www.tomeeto.be

ONZE TWEE FORMULES VOOR EENOUDERGEZINNEN
AVONTUUR ONDER DE SPAANSE ZON
Overdag leven we ons samen uit tijdens de vele avontuurlijke activiteiten (initiatie canyoning, initiatie rotsklimmen, roofvogels spotten, ...). 's Avonds is er tijd voor een glaasje en een babbel onder volwassenen - terwijl de kinderen zich amuseren op de camping (zwembad, biljart, kicker, ...). En dat allemaal in het prachtig natuurdecor van de Spaanse Pyreneeën. Meer weten >
BELEVENISVAKANTIE DICHT BIJ HUIS

Tijdens deze vakantie kan je traktor rijden, boerengolf, kratten klimmen, rit met een stoomtrein, kajakken, wandelen, zwemmen en spelen in de rivier, kampvuur, knutselen, pizza’s bakken in houtoven, ... en erop los spelen natuurlijk. Met mama en papa erbij of in de buurt, al zullen die al eens met andere mama's of papa's aan de babbel zijn. Logeren doe je met je gezin in een kamer in een gîte op de boerderij. En je mama of papa hoeft nooit te koken want het is vol pension, met een lekkere keuken waar iedereen graag van smult. Meer weten >

INFO-AVOND EN CAFE: ZATERDAG 8 APRIL IN LEUVEN

Wil je graag eerst even Tomeeto live aan de tand voelen vooraleer een weekend of vakantie te boeken? Dat kan op zaterdag 8 april in Leuven.

Eerst leggen we even uit waarom we doen wat we doen, en erna overlopen we kort ons aanbod aan weekends en vakanties voor singles en éénoudervakanties.

Na deze info-sessie is er voldoende tijd om nog na te kaarten. Omwille van de grote opkomst op onze info avonden maken we voortaan afspraken met het café zodat we zeker voldoende plaats en bediening hebben. Zo is er ruimte om een glas te drinken en vragen te stellen aan de organisatie of vroegere deelnemers. Veel mensen komen in hun eentje, laat dat je dus zeker niet tegenhouden.

Zaterdag 8 april 2017, 20h, Bar Del Sol, Schapenstraat 105, Leuven
Onze parkeersuggestie: Q-Park Leuven Heilig Hart (5 min stappen)
Praktische info: www.tomeeto.be/8april

Inschrijven is gratis en om organisatorische redenen verplicht. 
Meer over onze info-avond >>
ONDERTUSSEN OP ONZE SINLGES WEEKENDS
Met 3 volledig uitverkochte weekends is het in maart een komen en gaan van Tomeeto's in Somme-Leuze. 80  singles zullen er deze maand op weekend geweest zijn. Dat doet me denken aan nog maar twee jaar geleden, in februari 2015, toen ik met moeite 7 inschrijvingen bijeensprokkelde voor dit weekend. En met de handen in het haar me afvroeg of een initiatief als Tomeeto wel toekomst had. Jawel dus, en of! 

Velen schrijven zich aarzelend in, en ik moet toegeven dat ik soms zelf ook verbaasd sta te kijken hoe een groep onbekenden zoveel plezier kan maken. Ik was per fiets het parcours aan het verkennen toen ik ze tegenkwam: een zingende, lachende bende die er veel plezier in vond de spelregels aan haar laars te lappen. Tsssss tssss tssss :-)

Bekijk hier de foto's van het Hike & Seek weekend van 3-5 maart 2017 (singles 40-55 jr)

Voor de komende weekends kunnen we geen plaatsen meer aanbieden, je kan je wel op de wachtlijst zetten. Of ineens kijken welke vakanties we voor de zomer in petto hebben.
 
Doorsturen naar een vriend / vriendin
Copyright © 2017 Tomeeto, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp