Copy
www.tomeeto.be | weekend@tomeeto.be | 0474 09 61 79 

Nieuwsgierig?

Hey <<First Name>>,

Nieuwsgierigheid zou slecht kunnen aflopen. Zou.

Maaaar ! Nieuwsgierigheid lokt je ook uit je kot, en giet een boeiende saus over alles en iedereen.

Harold Blanken (organisator van singles reizen voor onze noorderburen) merkte op: "(...) dat een bepaald type single extra goed in de groep lag. Dat waren de nieuwsgierige mensen. Geïnteresseerde mannen en vrouwen die niet mee gingen in geroddel of geklaag, maar die vragen gingen stellen." (Lees zijn volledige blog hier)

Jij bent een van de meer dan 1300 abonnees op onze nieuwsbrief. Mogen we daaruit afleiden dat jij lichtjes nieuwsgierig bent naar onze activiteiten? Kom een vinger aan de pols leggen tijdens onze gratis info-avond op 14 oktober in Antwerpen. Altijd erg gezellig, zo'n avond onder nieuwsgierigen (bekijk de foto's van vorige keer in Aalst). En, tenzij je een kat bent, is de kans dat je het overleeft groot :-)

Curieuzeneuze groetjes,
Petra

PS Zo'n Lamzac poef van Fatboy op de foto bovenaan is te winnen bij Tomeeto. Scrol verder en ontdek hoe!

Ik heb zin om te komen 14 oktober
NIEUWE DOELGROEP SINGLES 55 - 66 JAAR
Zestig is het nieuwe veertig! Het is Tomeeto opgevallen dat het percentage 60-ers dat een actief en boeiend leven heeft steeds groter wordt. Tijd dus om de singles onder hen samen te brengen op het weekend Hike & Seek of Japans koken van 18 tot 20 november. Wij zijn zelf al erg benieuwd naar deze combinatie van levenservaring en levenslust.
Vertel over Tomeeto en
Win een Lamzac poef van Fatboy
(wat is dat?)

Om onze nieuwe doelgroep 55-66 jaar goed te lanceren willen we ons topverkoopskanaal "mond-aan-mond-reclame" belonen. Met een Lamzac poef van Fatboy (t.w.v. € 74,50). Je neemt 'm eender waar mee naartoe. In een mum van tijd en zonder pomp zit ie vol lucht.

Hoe deelnemen?
1. Jij hoeft niet tot de doelgroep te behoren. Spreek je familie, vrienden, collega's, ... aan die single en tussen 55-66 jaar zijn. Vertel hen over het initiatief van Tomeeto - zodat ze weten dat het ook voor hen bestaat.
2. Als je iemand overtuigd hebt om met ons mee te gaan 18-20 november, stuur ons ten laatste 31/10/2016 een mail met de naam van de door jou overtuigde persoon. Vergeet ook jouw naam niet in je mail naar weekend@tomeeto.be.
3. Als jouw persoon erbij is op 18-20 november (Hike & Seek of Japans koken), gaat jouw naam mee in de pot waaruit een onschuldige kinderhand de winnaar trekt.
EERSTKOMEND OP DE KALENDER
1. INFO-AVOND EN CAFE 14 OKT
Wil je vrijblijvend live kennis maken met Tomeeto en twee andere organisaties voor singles (I Can Be en Single, Ski and Snow)? Dan ben je van harte welkom op onze gezamenlijke info-avond. Na afloop van de info-sessie heb je voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de organisatoren. En is het altijd gezellig nakaarten met bekende én nieuwe gezichten. Velen komen ook in hun eentje, laat je daardoor zeker niet tegen houden.
Vrijdag 14/10/2016 om 20u30 in de Via-Via te Antwerpen. Meer info >>
Gratis. Inschrijven verplicht.
 
Wil ik meer over weten
2. WEEKEND WORKSHOP JAPANS KOKEN
18-20 NOV (55-66 jr)


Kneepjes van zowel de moderne als de traditionele Japanse keuken. Zoveel diverser dan enkel sushi - al is dit nog zo lekker! Met enkel ingrediënten die in België gemakkelijk te verkrijgen zijn. Focus op eenvoudig, gezonde en toch verrassende bereidingen. Thuis gemakkelijk na te maken. De workshop wordt geleid door Satoko Kishimoto, geboren in Tokyo en sinds haar 20er jaren in Europa. 

Bekijk de foto's van dit weekend

Wie gaat al mee?
Weekend Japans koken (18-20 nov, 55 - 66 jr):
Mannen: 59 jr - nog plaats
Vrouwen: 55 jr - nog plaats
Mmmmm... Japans koken is iets voor mij
3. HIKE & SEEK WEEKENDS
18-20 NOV (55-66 jr)
9-11 DEC
(25-39 jr)
In het najaar liggen de valleien van de Condroz er vredig bij. Maar niks is wat het lijkt, want dit is het landschap waar twee spannende Hike & Seek weekends doorgaan.
Alle spanning wordt 's avonds snel vergeten, want bij dit all-in weekend met accomodatie met sauna en jaccuzzi wordt ook de innerlijke mens goed verwend.

Wie gaat al mee?

Hike & Seek Weekend (18-20 nov, 55 - 66 jr):
Mannen: 56 jr, 61 jr, 62 jr - nog plaats
Vrouwen: 55 jr, 57 jr, 58 jr, 59 jr, 60 jr, 61 jr, 62 jr - nog plaats

Hike & Seek Weekend (9-11 dec, 25 - 39 jr):
Mannen: 32 jr, 32 jr, 34 jr - nog plaats
Vrouwen: 30 jr, 33 jr, 34 jr - nog plaats

Lijkt me leuk
HELP, KEUZESTRESS!
Fotowedstrijd zeilweekend facebook Van de deelnemers van het zeilweekend kregen we mooooie inzendingen voor de fotowedstrijd - en nu zitten we met de handen in het haar, want welke is de mooiste foto? Help ons kiezen!

Hoe? Zit je op facebook? Like in het facebook-bericht alle foto's die je leuk vindt. De foto met de meeste likes wint. Klik hier om de foto's te zien. (Heb je geen facebook-account? Kaap dan stiekem dat van je collega, huisgenoot, ...)
 
Ik help Tomeeto kiezen
NIEUW OP YOUTUBE: HIKE & SEEK WEEKEND
Hoe gaat het er aan toe tijdens zo'n Hike & Seek weekend voor singles?
Zou ik ook eens willen doen
Bericht van onze partner Outdoorschool.be:


Outdoorschool.be : naast boeiende activiteiten en weekendcursussen in de Ardennen, vind je op deze website ook heel wat korte workshops en microavonturen dicht bij huis… wellicht vind je er zelfs enkele in je regio.  Families, dus ook éénouders met kinderen vanaf 7 jaar kunnen er terecht: kijk eens naar de Gezinsurvival, het Avonturenweekend of het Kanoweekend.  Ga op www.outdoorschool.be op zoek naar je favoriete programma en krijg dank zij Tomeeto €20 korting met vermelding van  'TOMEETO42016T’
Doorsturen naar een vriend / vriendin
Copyright © 2016 Tomeeto, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp