Copy

Zomerse zwempartijen

Hey <<First Name>>

Tijdens onze eenoudervakantie zag ik iets vreemds: kinderen met haast. Dat ging zo: na een dag urenlang in-en-uit rivierpoelen klimmen en springen, reden we naar de camping. Amper stonden de auto's stil of de kinderen klakten de portieren open, gritsten een droge handdoek van de draad en haastten zich naar het zwembad. "Wij zijn gaan zwemmen!" riepen ze nog vlug.

Als je je dan (even later) als volwassene aan het zwembad laat zien, moet je bereid zijn kop van jut te zijn. "Stiekem" komen de speelduiveltjes achter je staan om je "onverwacht" in het water te duwen. Aan mij is geen grote actrice verloren gegaan maar de kinderen vonden mijn "verontwaardiging" hilarisch. Gespeeld natuurlijk, want ook grote mensen zitten graag aan en in het water.

Dat brengt me bij het zeilweekend voor singles eind augustus. Benieuwd hoeveel waterpret er daar te beleven zal zijn. Tijdens onze eerste singles reis bleken de volwassenen elkaar namelijk óók heel graag in het water duwen, of, als het moest: gooien. Overweeg je mee te gaan met onze singles reis Pyreneeën / Barcelona? Weet dan als je boekt voor 8 augustus, we je gratis de Scratch Map Travel toesturen.

Plonsende zomergroeten,

Petra
Oprichtster Tomeeto

www.tomeeto.be | weekend@tomeeto.be | 0474 09 61 79 

EERST VOLGENDE WEEKENDS EN VAKANTIES
1. ZEILWEEKEND IJSSELMEER 26-28 AUG
Zelf het roer in handen nemen, zonnekloppen op het dek, competitieve en humoristische noot aan boord door Tomeeto, voor anker liggen op het Ijsselmeer voor een barbecue aan boord, zwemmen in het wijds natuurdecor, ...
Bekijk dit weekend
Wie gaat al mee?
Zeilweekend (26-28 aug, 30 tot 45 jr):
Mannen: 35 jr, 36 jr, 37 jr, 37 jr, 40 jr, 43 jr, 43 jr, 44 jr, 44 jr laatste plaats
Vrouwen: 34 jr, 34 jr, 36 jr, 37 jr, 38 jr, 38 jr, 39 jr, 44 jr, 45 jr laatste plaats
 
2. REIS PYRENEEN / BARCELONA 11 - 17 SEPT (45 tot 59 jr)
Omdat we het zelf niet mooier kunnen zeggen, citeren we een deelnemer van deze reis in juni:

"Het was een prachtige week. Ik heb veel zalige mensen ontmoet, het weer was fantastisch, met ruim voldoende lekker eten en drank. Ik heb voor mezelf getoond dat grenzen geen grenzen zijn als ik mezelf overwin. Ik ben twee dagen gaan canyonen – een geweldige ervaring in de natuur met al haar schoonheid en verrassingen. En natuurlijk ook de professionele begeleiding van Poco Loco Adventures. Een dikke merci aan Tomeeto om deze trip te organiseren en aan al mijn reisgenoten van deze briljante week :-)"

Meer info over deze reis | Bekijk de foto's
Wie gaat al mee?
Mannen: 52 jr, 52 jr - nog plaats
Vrouwen: 45 jr, 48 jr - nog plaats
ACTIE TEM 8 AUG:
Boek voor 8 augustus en krijg gratis de Scratch Map Travel toegestuurd.
NIEUWE FOTO ALBUMS

SINGLES REIS PYRENEEËN / BARCELONA
juni 2016 (30 tot 45 jaar)

EENOUDERVAKANTIE PYRENEEËN
juli 2016 (kinderen vanaf 8 jaar)
Bekijk de foto's
Onze reizen worden aangeboden i.s.m. onze partner Poco Loco Adventures.
OPROEP VAN LIBELLE
De pers houdt van ons (kwestie dat ze af en toe over Tomeeto schrijven) en wij houden van de pers. Daarom publiceren wij graag volgende oproep van Libelle:

Dag Petra,

Ik heb een vraagje voor jou. Voor een reportage in Libelle ben ik op zoek naar mannelijke singles die zich via Libelle willen voorstellen. De bedoeling is in totaal 20 mensen (mannen en vrouwen) voor te stellen in ons blad, met als bedoeling dat mensen hen kunnen mailen als ze interesse hebben.

Vrouwen vind ik genoeg, maar mannen is heel wat moeilijker… Daarom vroeg ik me af of jij deze oproep niet kunt verspreiden onder jouw kennissen? Of zijn er vrienden waarvan je denkt dat ze hieraan zouden willen meewerken? ’t Is allemaal heel positief en ongedwongen, maar de drempel is voor mannen duidelijk groter dan voor vrouwen :)

Concreet maken we van alle singles een portret op woensdag 27 juli (een half uurtje per persoon duurt dit) in Mechelen en ook (waarschijnlijk) op zaterdag 6 augustus.

Denk je dat je me hierbij zou kunnen helpen? Zijn er klanten die dit leuk zouden vinden of heb je kennissen?

Ik hoor het graag!

Groetjes,
Lisa

Ben je een single man en denk je "waarom ook niet?", neem dan contact op met Lisa Gabriëls op 0489 107 808 - Lisa.Gabriels@sanoma.com

TOMEETO'S LEEFTIJDSGROEPEN

Bij de weekends en vakanties van Tomeeto is het maximale leeftijdsverschil binnen een leeftijdsgroep 15 jaar. Dat lijkt misschien veel, maar het is nodig om een beetje flexibel te kunnen zijn, want mensen die boven of onder de limiet vallen weigeren wij. Dat is niet altijd gemakkelijk, want we stellen niemand graag teleur.

Onze motivatie om toch zo strikt te zijn is dat we weten dat diegenen die meegaan erop rekenen dat wij de leeftijdsgrenzen voor iedereen respecteren.

Bekijk ons aanbod per leeftijdsgroep

Doorsturen naar een vriend / vriendin
Copyright © 2016 Tomeeto, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp