Copy

Onvergetelijk

Hey <<First Name>>

De eerste keer je iets doet is vaak onvergetelijk. Ik bespaar je de meest voor de hand liggende voorbeelden :-). Het onbekende eraan geeft de ervaring iets extra intens. Vanaf de tweede keer weet je al meer wat er op je af komt. Al kan je - per chance - altijd behoorlijk verrast worden!

Tomeeto organiseert sinds twee jaar singles weekends, en...dit jaar dé eerste reis. En ineens ook dé eerste eenoudervakantie. Onnodig te zeggen dat we daar naar uitkijken, en waarschijnlijk nog jarenlang op terugkijken. Ook de deelnemers van deze eerste reizen, de early adapters, zullen ons altijd bijblijven. Je kan daar ook nog toe behoren want er zijn nog enkele laatste plaatsen vrij.

Dit wil niet zeggen dat onze weekends al routine-uitstapjes geworden zijn. Verre van zelfs. In augustus gaan we voor 't eerst een weekend het Ijsselmeer op. Met de zeilklipper Avontuur van de sympathieke schippers Tom en Marleen (die wonen op dit schip). Van boord springen, terug aan boord kruipen (tenzij een grapjas je terug in het water duwt) en aanschuiven voor een BBQ midden in een wijds waterlandschap. De setting, de nieuwe contacten, ... aaaah, onvergetelijke dagen.

Andale!

Petra
Oprichtster Tomeeto

www.tomeeto.be | weekend@tomeeto.be | 0474 09 61 79 

EERST VOLGENDE WEEKENDS EN VAKANTIES
1. REIS PYRENEEN / BARCELONA 19 - 25 JUNI
Canyoning en wandelen in de zonnige Spaanse Pyreneeën, cava proeven in bodega’s, tapa-kookworkshop, bezoek aan Moorse en middeleeuwse stadjes in Catalonië, en afsluiten in Barcelona. Bekijk deze reis.
Wie gaat al mee?
Mannen: 33 jr, 38 jr, 43 jr, 43 jr, 43 jr - laatste plaats
Vrouwen: 35 jr, 36jr, 38 jr, 39 jr - laatste 2 plaatsen
2. EENOUDERVAKANTIES PYRENEEN JULI
Canyoning en ander waterpret, avonturenparcours, … in het prachtige en zonnige natuurdecor van de Spaanse Pyreneeën. Actief, maar met de nodige pauzes, er wordt altijd gewacht op de laatste.
Je staat er niet alleen voor – zo kan je je als ouder ook echt ontspannen. Bekijk deze vakantie.
Wie gaat al mee?
09/07 - 16/07/2016: mama (42 jr) met zoon (10jr), mama (41 jr) met zoon (8jr), papa met 2 zonen (bijna 8 jr en 9 jr) - nog plaats
23/07 - 30/07/2016 (8 dagen):
papa (45 jr) met zoon (13jr) en dochter (9jr) - nog plaats
 
3. ZEILWEEKEND IJSSELMEER 26-28 AUG
Zelf het roer in handen nemen, zonnekloppen op het dek, competitieve en humoristische noot aan boord door Tomeeto, voor anker liggen op het Ijsselmeer voor een barbecue aan boord, zwemmen in het wijds natuurdecor, ...
Bekijk dit weekend
Wie gaat al mee?
Mannen: 36 jr, 43 jr - nog plaats
Vrouwen: 34 jr, 37 jr, 38 jr, 39 jr, 44 jr, 44 jr - nog plaats
TOMEETO IN DE PERS
De pers is best wel nieuwsgierig naar ons vernieuwend concept voor weekends en reizen voor singles, en zeker ook naar de éénoudervakanties.

In oktober stonden we in Gazet van Antwerpen, in april in Libelle, in mei in de Standaard Magazine - zie foto links. Onlangs gaven we ook een interview aan de Morgen Magazine, dit is nog niet gepubliceerd, maar grote kans dat je ons daar tegenkomt binnenkort.

Bent u zelf een single journalist(e)? Of kent u er een? En bent u geïnteresseerd in het concept van Tomeeto? Neem gerust contact met ons op.
Bericht van onze partner Outdoorschool.be:

Outdoorschool.be : naast boeiende activiteiten en weekendcursussen in de Ardennen, vind je op deze website ook heel wat korte workshops en microavonturen dicht bij huis… wellicht vind je er zelfs enkele in je regio.  Families, dus ook éénouders met kinderen vanaf 7 jaar kunnen er terecht: kijk eens naar de Gezinsurvival, het Avonturenweekend of het Kanoweekend.  Ga op www.outdoorschool.be op zoek naar je favoriete programma en krijg dank zij Tomeeto €20 korting met vermelding van  'TOMEETO42016T’
Copyright © 2016 Tomeeto, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp