Copy

PARADISE IS EVERYWHERE

Dag <<First Name>>,
Je kent wel die rekjes met gratis kaartjes in café's. Daar pikte ik enkele jaren geleden eentje van mee waarop staat "paradise is everywhere"*. Op dit plaatje ligt iemand te relaxen op een klein groen plekje tussen de wolkenkrabbers.

Ik vond het zo'n mooi idee dat ik dit kaartje nog steeds heb uithangen. Natuurlijk is het heerlijk om in de zon te liggen onder de palmen van een of ander tropisch oord. Maar het is daarom niet enkel daar dat ik mijn beste herinneringen aan heb. Soms ontstaat zo'n paradijselijk moment ook gewoon in een maand als oktober - in een café in de buurt, of met vrienden thuis. Iedereen in de mood, de sfeer is top, je luistert naar elkaars anekdotes en kan er eens smakelijk om lachen.

Daarom gaan we het bij Tomeeto ook niet per sé altijd ver zoeken, of beperken we ons tot de goed-weer maanden. Onze weekends in het najaar zijn zeker en vast ook toppertjes. En na de koude buitenlucht binnen opwarmen in de sauna, of bijkletsen en aperitieven aan de haard, heeft ook iets paradijselijk. Vind je niet?

Warme groeten,
Petra
Oprichtster Tomeeto

* "Paradise is everywhere" getekend door Marvin Schubert voor Boomerang

www.tomeeto.be | weekend@tomeeto.be | 0474 09 61 79

TOMEETO'S NAJAARSPROGRAMMA 2016
Hike & Seek (herfst). Wandelen met speels en humoristisch tintje. In je groepje ga je op tocht door het prachtig natuurdecor (wandeling telkens max 8 km - onderweg foto-opdrachten). Wees op je hoede voor de andere groepen - zij liggen als paparazzi's op de loer. Natuurbeleving en hilariteit in één. Animo verzekerd!

Achteraf gezellig opwarmen bij de haard, of in de sauna of jacuzzi. Lekker eten en drinken à volonté horen daar ook bij!

Hike & Seek april 2016 (40-55 jr): foto's en sfeerfilmpje

WANNEER?
18-20 nov 2016: 55 - 66 jaar (tegelijk met het weekend Japans koken)
9-11 dec 2016: 25 - 39 jaar
 
Japans koken. Kneepjes van zowel de moderne als de traditionele Japanse keuken. Zoveel diverser dan enkel sushi - al is dit nog zo lekker! Met enkel ingrediënten die in België gemakkelijk te verkrijgen zijn. Focus op eenvoudig, gezonde en toch verrassende bereidingen. Thuis gemakkelijk na te maken. De workshop wordt geleid door Satoko Kishimoto, geboren in Tokyo en sinds haar 20er jaren in Europa. 

Achteraf gezellig bijkletsen bij de haard, of in de sauna of jacuzzi. Lekker eten en drinken à volonté horen daar ook bij!

Bekijk foto's

WANNEER?
18-20 nov 2016: 55 - 66 jaar (tegelijk met het weekend Hike & Seek)
 
Meer info over weekend Hike & Seek
Meer info over weekend Japans koken
TOMEETO 2017
Is er voor jouw leeftijdsgroep geen aanbod meer in 2016? No worries, Tomeeto heeft in 2017 weer allerlei leuks voor jou in petto. Dit zal half december op onze website staan. En ook in onze nieuwsbrief natuurlijk.
TOMEETO'S NIEUWE FOTO-ALBUMS
ZEILWEEKEND AUG 2016
Leeftijd: 30-45 jr
Schip: Avontuur - Haven: Amsterdam
 
PYRENEEËN & BARCELONA
SEPT 2016

Leeftijd: 45-59 jr
Locatie: Pyreneeën, Barcelona
(foto's zijn enkel van de canyoningdagen - foto's canyoning: Pedro Montaner)
Doorsturen naar een vriend / vriendin
Copyright © 2016 Tomeeto, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp