Copy

IEDEREEN LICHTJES GETIKT

Hoi <<First Name>>,

In maart gingen meer dan 80 singles op weekend met Tomeeto. Een mens ziet dan al eens iets. De foto's lichten hiervan een tipje van de sluier.

Zo zagen we vijf deelneemsters (de dag ervoor waren ze nog volslagen vreemden) samen in de tweepersoons-jacuzzi kruipen. Ondertussen olijk cavaatjes drinkend.

De mountainbikers hingen hun fietsen in de bomen.

De kunst van het fout feesten werd ook zonder gêne beoefend. Een polonaise van meer dan 25 deelnemers danste door de gîte. De Marie Louise, compleet met wuivend op de grond zitten en al ontbrak ook niet.

Af en toe moest ik toch hoofdschuddend glimlachen.

En toch ook: met sommigen had ik een persoonlijke babbel. Ik merk vaak: personne n'est à l'abri: niemand blijft gespaard van de nodige tegenvallers. Mogelijk zijn daarom zovelen minstens lichtjes prettig gestoord

Met deze lichtjes prettig gestoorden gaan we in de zomer naar de het zonnige Portugese strand, naar Lissabon, de Pyreneeën, Barcelona, het IJsselmeer, de Ardennen, ...
Ik hou mijn hart al vast :-) Laat de zomer maar komen!

Crazy greetings,
Petra
Oprichtster Tomeeto

weekend@tomeeto.be | 0474 09 61 79 | www.tomeeto.be

INFO-AVOND EN CAFE: ZATERDAG 8 APRIL IN LEUVEN

Wil je graag eerst even Tomeeto live aan de tand voelen vooraleer een weekend of vakantie te boeken? Dat kan op zaterdag 8 april in Leuven.

Eerst leggen we even uit waarom we doen wat we doen, en erna overlopen we kort ons aanbod aan weekends en vakanties voor singles en éénoudervakanties.

Na deze info-sessie is er voldoende tijd om nog na te kaarten. Deze avonden worden altijd heel gezellig. Veel mensen komen in hun eentje, laat dat je dus zeker niet tegenhouden.

Zaterdag 8 april 2017, 20h, Bar Del Sol, Schapenstraat 105, Leuven
Onze parkeersuggestie: Q-Park Leuven Heilig Hart (5 min stappen)
Praktische info: www.tomeeto.be/8april

Inschrijven is verplicht maar gratis. 
Meer over onze info-avond >>
ZOMERSE VAKANTIES VOOR SINGLES
COMBI-REIS PYRENEEËN & BARCELONA
Je start in de middle of nowhere, waar je op avontuur gaat in de canyons van de Spaanse Pyreneeën. Daarna zak je af om te chillen in een paradijselijke B&B met zwembad waar je o.a. cava gaat proeven in de lokale bodega en een tapakookworkshop volgt. Afsluiten doen we in het bruisende Barcelona. Meer weten >
VAKANTIE STRAND + LISSABON

Misschien ken je dit: zalig gewommen in de zee, geaperitiefd op het strand, zonnemelksporen en zandresten op je heerlijk opgewarmde huid. In die zorgeloze modus kuier je terug naar het vakantiehuis. Geen plannen, geen verplichtingen, een beetje barbecuen rond het zwembad misschien? Meer weten >

Doorsturen naar een vriend / vriendin
Copyright © 2017 Tomeeto, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp