Copy

PLEASE, GEEN ZELFMEDELIJDEN OP VALENTIJN

Hallo <<First Name>>,

Zelfmedelijden. Ik geef toe: het staat op mijn lijst van guilty pleasures. Ik trek me dan even terug van de "ijskoude wereld die me niet begrijpt". Onder een suzzeke in de zetel. Indien nodig wordt het drama-gehalte schaamteloos opgeklopt met een emo-song du genre Everybody hurts.

Eender welk onderwerp is geschikt voor het zelfmedelijden: een van mijn favoriete is als een babbel nodig heb en steevast op de voicemail van mijn mogelijke troosters terecht kom. "Spreek uw bericht in na de biep." Daar knap ik op af natuurlijk, moest het nu nog zijn "Beschrijf uw ellendig gevoel na de biep."

Maar hier toch een oproep: voel jamais du jamais zelfmedelijden ivm Valentijn. Valentijn is namelijk in het leven geroepen om bij iedereen, single of niet, roet in het eten te gooien van het goed humeur. Ik leg dat even uit. Of je bent deel van een koppel, en je viert het wel, maar allicht is het voor één van de twee een verplicht nummertje. Of je bent deel van een koppel en je viert het niet, voelt een van de twee zich gepasseerd. Of je bent single en je denkt: "Ocharme ik! Niemand om Valentijn mee te vieren." Kortom: Valentijn: negeren die handel!

Dan kan je je zelfmedelijden toch beter opsparen voor echt trieste situaties? :-) Of, nog beter, je pijlen richten op de aangename kanten van het leven? Een heerlijke koffie, een deugddoende douche, een onverwacht winterzonnetje, een glimlach van een onbekende, een verkwikkend gesprek, een zotte avond met veel gelach en geplaag, .... Zo kan ik nog lang doorgaan, zelfs op 14 februari :-) 

Santé!
Petra

weekend@tomeeto.be | 0474 09 61 79 | www.tomeeto.be

EERSTKOMEND OP DE KALENDER
1. HIKE & SEEK WEEKENDS 2017
3-5 MAART (40-55 jr) | 17-19 MAART
 (25-39 jr)
In het voorjaar liggen de valleien van de Condroz er vredig bij. Maar niks is wat het lijkt, want dit is het landschap waar twee spannende Hike & Seek weekends doorgaan.
Alle spanning wordt 's avonds snel vergeten, want bij dit all-in weekend met accommodatie met sauna en jacuzzi wordt ook de innerlijke mens goed verwend.

Er waren veel creative geesten mee op het vorige Hike & Seek weekend. Enkelen van hen maakten een Hike & Seek mannequin challenge. Bekijk dit filmpje hier.

Wie is al ingeschreven?
Hike & Seek Weekend (3-5 maart 2017, 40 - 55 jr): 
Mannen: 48jr, 48jr, 49jr, 49jr, 52jr, 52 jr, 53jr, 53jr, 53jr, 54jr - nog plaats
Vrouwen: 43jr, 47jr, 48jr, 48jr, 48jr, 49jr, 49jr, 51jr, 51 jr, 52jr, 52jr, 53jr, 54jr - volzet: op de wachtlijst?

Hike & Seek Weekend (17-19 maart 2017, 25 - 39 jr): 
Mannen: 32jr, 32jr, 32jr, 33jr, 33 jr, 33jr, 34jr, 36jr, 37jr, 38jr - nog plaats
Vrouwen: 31jr, 32jr, 32 jr, 33jr, 34jr, 34jr, 34jr, 36jr, 36jr, 37jr, 37jr, 39jr, 39jr - volzet: op de wachtlijst?

INFO OVER HIKE & SEEK WEEKEND >>
2. HIKE, BIKE & COOK COMBI-WEEKEND
24-26 MAART (35-49 jr)
Het hike, bike & cook combi-weekend is een groepsweekend waar je elke halve dag kan kiezen of je liefst wil wandelen, mountainbiken of kookworkshops Japans koken volgt. Samen met de andere deelnemers leef je je uit in de natuur van de Condroz of kook je heerlijke Japanse gerechtjes. Wil je alleen maar fietsen? Kan. Wil je afwisselen doorheen het weekend? Of niksen? Kan allemaal. En wat ook héél aangenaam is: de omkadering van dit weekend is prima verzorgd. Zo komt de innerlijke mens niets te kort.

Wie is al ingeschreven?
Hike, Bike & Cook Combi-weekend (24-26 maart 2017, 35 - 49 jr): 
Mannen:  43jr, 44jr, 44jr, 44jr, 45jr, 45 jr, 47jr, 46jr, 47jr, 47 jr, 47 jr, 48jr, 48jr  - volzet: op de wachtlijst?
Vrouwen:  34jr, 36 jr, 38jr, 39jr, 42jr, 43jr, 43 jr, 44jr, 45jr, 45 jr, 46jr, 48jr, 49jr  - volzet: op de wachtlijst?
INFO OVER HIKE, BIKE OR COOK WEEKEND >>
3.INFO-AVOND TOMEETO 8 APRIL 2017

Wil je graag eerst even Tomeeto live aan de tand voelen vooraleer een weekend of vakantie te boeken? Dat kan op zaterdag 8 april in Leuven.

Eerst leggen we even uit waarom we doen wat we doen, en erna overlopen we kort ons aanbod aan weekends en vakanties voor singles en éénoudervakanties.

Na deze info-sessie is er voldoende tijd om nog na te kaarten. Omwille van de grote opkomst op onze info avonden maken we voortaan afspraken met het café zodat we zeker voldoende plaats en bediening hebben. Zo is er ruimte om een glas te drinken en vragen te stellen aan de organisatie of vroegere deelnemers. Veel mensen komen in hun eentje, laat dat je dus zeker niet tegenhouden.

Zaterdag 8 april 2017, 20h, Bar Del Sol, Schapenstraat 105, Leuven
Onze parkeersuggestie: Q-Park Leuven Heilig Hart (5 min stappen)
Praktische info: www.tomeeto.be/8april

Inschrijven is gratis en om organisatorische redenen verplicht. 
Meer over onze info-avond >>
VERLEKKER JE AL OP DE ZOMER: EENOUDERVAKANTIES
Eénoudervakantie in de Spaanse Pyreneeën
Foto-archief éénoudervakantie Spaanse Pyreneeën juli 2016

EENOUDERGEZINSVAKANTIES

Als je als ouder alleen met je kinderen op pad gaat (daarvoor hoef je niet per sé single te zijn), ben je in je eentje de klok rond verantwoordelijk. En dat tegelijk als animator, troostende schouder, verpleger of verpleegster, bemiddelaar, kok, enz enz. ’s Avonds ben je eerder afgemat dan ontspannen. En misschien ook een beetje eenzaam zo zonder volwassene om bij te kletsen. 

Bij Tomeeto is het idee is dat iedereen, kinderen én volwassenen, zich kunnen ontspannen op vakantie. Ook de ouders mogen eens loslaten en zich laten meevoeren en verwennen door onze organisatie. En ook gewoon eens onder volwassenen plezier maken. Kinderen genieten nog zo als ze voelen dat je écht ontspannen bent. Zo kunnen zij ook volledig zorgeloos opgaan in het spel met hun nieuwe speelkameraden. Lijkt je dat iets? Bekijk even onze twee éénouderformules.

Bekijk onze eenoudervakanties >>
VERLEKKER JE AL OP DE ZOMER: VAKANTIES VOOR SINGLES
Foto-archief singles reis Pyreneeën & Barcelona juni 2016

VAKANTIES VOOR SINGLES

Je hebt als zin in om veel te ondernemen, erop uit te trekken, op vakantie te gaan. Maar je vrienden zijn in een andere fase beland als jij: huis kopen, verbouwen, bezig met de kinderen, of het hoeft voor hen allemaal niet meer zo.

No worries, er zijn nog mensen met dezelfde drive als jij. Mensen die zin hebben om hun horizonten te verruimen. Die zin hebben om nieuwe plekken en nieuwe mensen te ontdekken.

De vakanties van Tomeeto kan je als 2-in-1 pakket beschouwen: gelijkgestemde leeftijdsgenoten ontmoeten én met hen er helemaal tussen uit zijn op een leuke groepsreis of vakantie. Als extraatje garanderen we ook een m/v-evenwicht in de groep. Klinkt goed? Bekijk ons aanbod aan actieve weekends en vakanties voor singles.

Bekijk ons aanbod voor singles >>>
Doorsturen naar een vriend / vriendin
Copyright © 2017 Tomeeto, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp