Copy

WAAROM MANNEN EN VROUWEN ELKAAR SOMS MISLOPEN

Hallo <<First Name>>,

Vrouwen en mannen zijn (gemiddeld genomen) van nature geneigd om op een andere manier op zoek te gaan naar nieuwe ontmoetingen. Mannen doen dat liefst in hun eentje, zoals bv op dating apps zoals tinder, zonder “concurrenten” in de buurt (of toch zonder dat ze zichtbaar zijn), vrouwen doen dit liever in levende lijve in groep. Terwijl mannen “concurrenten” soms als bedreigend beschouwen, zullen vrouwen andere vrouwen juist als “beschermend” ervaren. Elk heeft zijn eigen aanpak, zo mislopen mannen en vrouwen elkaar soms.

Dan zou de conclusie kunnen zijn: mannen, ga naar sociale bijeenkomsten en vrouwen, schrijf je in op tinder of badoo. Maar zo eenvoudig is dat niet. Het zit nl niet in de natuur van de gemiddelde man, of vrouw om de strategie van het andere geslacht te nemen. Het voelt oncomfortabel of zelfs tegennatuurlijk aan, al gauw zeg je “dat is niks voor mij!”

Als je als man op een "mannelijke" manier nieuwe mensen wil leren kennen, ben je daarbij (ongemerkt) omringd door talloze andere mannen. Gevolg:verhoudingsgewijs heel veel mannen en amper vrouwen. Gevolg: je wordt zo goed als genegeerd, ook al ben je een leuke man. De truuk zit ‘m in op een eerder “vrouwelijke” manier vrouwen te ontmoeten.

Tomeeto organiseert sinds 2014 in Vlaanderen singles weekends. Met garantie op een m/v-evenwicht in de groep. Deze weekends zijn bij vrouwen veel sneller volgeboekt dan bij de mannen, het is dan ook een "vrouwelijke" manier van nieuwe mensen ontmoeten. Dit is bij alle reisorganisaties voor singles zo, ook in buitenland. Onze marketinginspanningen om het m/v-evenwicht te handhaven zijn grotendeels om voldoende mannen te overtuigen. Mannen zijn echter na afloop van het weekend even enthousiast blijkt uit de enquêtes.

Hartelijke groeten,
Petra

weekend@tomeeto.be | 0474 09 61 79 | www.tomeeto.be

EERSTKOMEND OP DE KALENDER
1. INFO-AVOND EN CAFE 27 JAN
Wil je vrijblijvend live kennis maken twee organisaties voor singles I Can Be en Tomeeto? Dan ben je van harte welkom op onze gezamenlijke info-avond. Na afloop van de info-sessie heb je voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de organisatoren. En is het altijd gezellig nakaarten met bekende én nieuwe gezichten. Meer dan 40 mensen zijn al ingeschreven. Velen komen in hun eentje, laat je daardoor zeker niet tegen houden.
Vrijdag 27/01/2017 om 20u30 in Trefpunt in Gent. 
Meer info >>
INSCHRIJVEN VOOR INFO-AVOND
2. HIKE & SEEK WEEKENDS 2017
3-5 MAART (40-55 jr) | 17-19 MAART
 (25-39 jr)
In het voorjaar liggen de valleien van de Condroz er vredig bij. Maar niks is wat het lijkt, want dit is het landschap waar twee spannende Hike & Seek weekends doorgaan.
Alle spanning wordt 's avonds snel vergeten, want bij dit all-in weekend met accommodatie met sauna en jacuzzi wordt ook de innerlijke mens goed verwend.

Er waren veel creative geesten mee op het vorige Hike & Seek weekend. Enkelen van hen maakten een Hike & Seek mannequin challenge. Bekijk dit filmpje hier.

Wie is al ingeschreven?
Hike & Seek weekend 3-5 maart 2017 (40 - 55 jr)
Mannen: 49 jr, 52 jr, 52 jr, 53 jr - nog plaats
Vrouwen: 47 jr, 48 jr, 48 jr, 49 jr, 49 jr, 51 jr, 51 jr, 51 jr, 53 jr, 54 jr - inschrijvingen on hold, graag op de wachtlijst?

Hike & Seek weekend 17-19 maart 2017 (25 - 39 jr)
Mannen: 32 jr, 32 jr, 32 jr, 36 jr, 38 jr - nog plaats
Vrouwen: 31 jr, 32 jr, 32 jr, 33 jr, 34 jr, 36 jr, 37 jr - nog plaats
 
INFO OVER HIKE & SEEK WEEKEND >>
3. HIKE, BIKE & COOK COMBI-WEEKEND
24-26 MAART (35-49 jr)
Het hike, bike & cook combi-weekend is een groepsweekend waar je elke halve dag kan kiezen of je liefst wil wandelen, mountainbiken of kookworkshops Japans koken volgt. Samen met de andere deelnemers leef je je uit in de natuur van de Condroz of kook je heerlijke Japanse gerechtjes. Wil je alleen maar fietsen? Kan. Wil je afwisselen doorheen het weekend? Of niksen? Kan allemaal. En wat ook héél aangenaam is: de omkadering van dit weekend is prima verzorgd. Zo komt de innerlijke mens niets te kort.

Wie is al ingeschreven?
Hike, Bike & Cook weekend 24-26 maart 2017 (35 - 59 jr)
Mannen: 38 jr, 44 jr, 46 jr, 47 jr, 48 jr - nog plaats
Vrouwen: 34 jr, 38 jr, 39 jr, 42 jr, 43 jr, 44 jr, 45 jr, 46 jr, 48 jr, 49 jr - inschrijvingen on hold, graag op de wachtlijst?
INFO OVER HIKE, BIKE OR COOK WEEKEND >>
OOK DIT IS TOMEETO !

EENOUDERGEZINSVAKANTIES

Als je als ouder alleen met je kinderen op pad gaat (daarvoor hoef je niet per sé single te zijn), ben je in je eentje de klok rond verantwoordelijk. En dat tegelijk als animator, troostende schouder, verpleger of verpleegster, bemiddelaar, kok, enz enz. ’s Avonds ben je eerder afgemat dan ontspannen. En misschien ook een beetje eenzaam zo zonder volwassene om bij te kletsen. 

Bij Tomeeto is het idee is dat iedereen, kinderen én volwassenen, zich kunnen ontspannen op vakantie. Ook de ouders mogen eens loslaten en zich laten meevoeren en verwennen door onze organisatie. En ook gewoon eens onder volwassenen plezier maken. Kinderen genieten nog zo als ze voelen dat je écht ontspannen bent. Zo kunnen zij ook volledig zorgeloos opgaan in het spel met hun nieuwe speelkameraden. Lijkt je dat iets? Bekijk even onze twee éénouderformules.

MEER INFO OVER ONZE EENOUDERVAKANTIES >>
Adresje in de kijker: B&B Aaccent Casa Rural in Prenafeta (Spanje)
 
Eén van de plekken die we tijdens onze combi-reis Pyreneeën en Barcelona aandoen is B&B Aaccent Casa Rural in Prenefeta, uitgebaat door het gastvrije Vlaamse koppel Theo en Myriam. Theo vroeg me om een stukje over hun stek te schrijven – wat ik maar al te graag doe voor hem. Theo heeft namelijk tonnen ervaring in de reissector en toen ik vorig jaar mijn eerste buitenlandse reis organiseerde voor Tomeeto en honderden vragen op hem afvuurde, heeft hij me altijd geduldig verder geholpen – zo is Theo.
 
Theo en Myriam bouwden hun B&B op een droomplek in het zuiden van Catalonië. Tussen de velden en de wijngaarden aan de voet van de Serra de Jorda met zicht over de vallei en het middeleeuwse stadje Montblanc, kan je er plonsen in hun zwembad of genieten van hun overheerlijke keuken in hun paradijselijke tuin. Een idyllische plek om tot rust te komen, maar ook om allerlei in de omgeving te ondernemen.
 
Deze B&B kan je boeken als groep (max 15 pers) of individueel. Meer info op: http://www.aaccent.cat/
 
OPROEP VOOR TV-PROGRAMMA

OPROEP VAN DE MAKERS VAN "WAT ALS"

Hallo!

Ben jij single? En onlangs iemand leuk tegengekomen, maar is het er nog niet van gekomen om hem of haar op date te vragen? Of hadden jullie al een date maar is er nog geen volgende afspraak gepland?

Goed nieuws! Wij regelen voor jou je volgende date en wel op een onvergetelijke manier! Productiehuis Shelter (bekend van Wat Als?) maakt een nieuw tv-programma waar mensen boodschappen aan elkaar kunnen doorgeven en één van die boodschappen luidt "ik wil met jou op date."

Hoe gaat het in z'n werk? Jij laat ons weten met wie je op date wil (wel liefst iemand die je al een beetje kent) en onze acteurs verrassen deze persoon met een leuke sketch die wordt opgenomen met verborgen camera's. (vb. Hij of zij zal met de auto tegengehouden worden door de alcoholpolitie (eigenlijk acteurs), en in plaats van de vraag "heeft u iets gedronken" vraagt de politie heel serieus "zou u iets willen gaan drinken met …?") Wij filmen zijn of haar verbaasde reactie! Zelf kom je niet in beeld, geen gênante situaties dus. Wel opletten dat alles strikt geheim blijft en de persoon in kwestie nog van niets weet.

Interesse? Stuur voor 1 februari een mailtje met je eigen naam, adres, telefoonnr, recente foto en naam van jouw mogelijke date naar charlotte@shelter.be.

Voor meer uitleg kan je mij ook bellen op 0485.54.01.10. Alvast bedankt

charlotte@shelter.be, 0485.54.01.10.

ps Opgelet, om praktische redenen zoeken we mensen die in de provincie Antwerpen wonen.

Voor de duidelijkheid: dit is een oproep die Tomeeto verspreidt op vraag van het Productiehuis Shelter. Dit is geen Tomeeto activiteit.

Doorsturen naar een vriend / vriendin
Copyright © 2017 Tomeeto, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp