Copy
Bekijk deze mail in uw browser
Vrijdag 23 oktober 2020 / week 43 / #12

Morgen 1e wedstrijddag ZM-League!
In verband met de maatregelen en restricties heeft de TC een ZM-league voor de jeugd georganiseerd. Uiteraard hopen we dat we weer snel de KNVB competitie mogen oppakken, maar als dit niet het geval is, bieden we met de ZM-league een leuk alternatief. Ben je benieuwd naar de indeling en de wedstrijden? Klik dan op de link hieronder.


Lees meer
Techniektraining gaat van start
Zoals wellicht bekend hebben wij als Zeelandia Middelburg de afgelopen twee seizoenen een nieuwe missie ontwikkeld: “Iedereen leert beter voetballen bij Zeelandia Middelburg”. Om hier invulling aan te geven kunnen wij dit seizoen, op onze eigen velden, Techniektraining aanbieden door professionele voetbaltrainers van Skills & Control
In tegenstelling tot voorgaande jaren is deze extra techniektraining toegankelijk voor alle teams van O8 t/m O13. Deelname is op basis van inschrijving tegen een vergoeding. Wees er dus snel bij!
Lees meer of schrijf je hier in

Spaar mee bij de JUMBO voor onze vereniging!
Bij elke besteding van €10 ontvangt u een spaarpunt. Deze spaarpunten kunt u toekennen aan vv Zeelandia Middelburg. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra spelmaterialen voor onze leden aanschaffen. Op de website https://jumbosparenmetelkaar.nl/vv-zeelandia-middelburg/ kunt u onze vereniging opzoeken. Op deze site kunt u de spaarpunten ook direct aan vv Zeelandia Middelburg toekennen.
Lees meer
CLUB-AGENDA

a.s. Zaterdagen: ZM- league
Woensdag 11 november: Voorzittersoverleg commissies 
Woensdag 18 november: ALV (digitaal)

alles onder voorbehoud
Mail de webmaster
Wilt u de nieuwsbrief van Zeelandia Middelburg niet meer ontvangen? Schrijf u dan uit door op deze link te klikken.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zeelandia Middelburg · M.H.Boassonlaan 6 · Middelburg, Zeeland 4333 MH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp