Copy
Bekijk deze mail in uw browser
Vrijdag 12 juni 2020 / week 24 / #11

Morgen weer Super Saterday!
Heb je zin om wedstrijdjes te spelen? We organiseren vanuit de TC de aankomende twee weken nog de "Super Saterday" voor de JO7 t/m de O12! Kijk goed op de poster hoe laat je met je team mag verzamelen. Het verzamelen moet op de zelfde locatie als waar je ook moet verzamelen voor je trainingen. Natuurlijk houden we ons aan de bekende protocollen en regels die al gecommuniceerd zijn via je kader. Graag tot morgen!


Lees meer
Geen voorjaars ALV
In verband met de uitbraak van het Corona virus en de beperkende maatregelen in dat verbandging de geplande ALV van 10 juni j.l. niet door.
De begroting 2020/2021 zal in de in de eerstvolgende (najaars) ALV ter vaststelling worden voorgelegd. De concept begroting is echter wel vanaf 10 juni per mail op te vragen via mailadres
secretaris@zeelandiamiddelburg.nl.
Lees meer
Routekaart tot eind van dit seizoen en begin seizoen’20-’21
We hebben een tijd zonder voetbal moeten doorbrengen, maar we mogen tot 27 juni door blijven trainen!
Ook hebben we afgelopen week een opzet gemaakt van de teamindelingen. Deze zullen volgende week tijdens de training aan iedereen verteld worden door de trainer en de gehele indeling staat op vrijdag 19 juni om 12u op de site.
Natuurlijk zijn we ook alweer hard aan de slag met de organisatie voor het nieuwe seizoen (wanneer die dan ook mag starten).
Lees meer
W.V.V. '20 Samen worden we sterker!
Vanaf komend seizoen sluiten vv Zeelandia Middelburg & FC Dauwendaele, wat betreft het meisjes- en vrouwenvoetbal, de handen verder ineen. In het huidige seizoen was er al een samenwerking voor Vrouwen 1 en 2. Vanaf komend seizoen gaan de twee verenigingen ook met MO17 en MO19 samenwerken. De meisjes en vrouwen gaan gezamenlijk verder binnen een SVO (Samenwerkende vrouwenvoetbal organisatie) onder de naam W.V.V.’20. Dit staat voor Walchers VrouwenVoetbal 2020.
Lees meer

'Nieuwe' gezichten bij vlaggenschip van vv Zeelandia Middelburg
De TC is blij dat er met de toezeggingen van Matthijs de Regt, Lars Huisson en Marnix de Pagter wederom kwalitatief goede spelers met een langdurig Zeelandia Middelburg-verleden terugkeren bij Zeelandia Middelburg 1. Ook maakten wij al bekend dat Malik Dogan (19), Majid Ibrahim (20) en Boyd van den Bosch (20) doorstromen van het 2e elftal.
Tot maandag kunnen spelers nog een overschrijving aanvragen bij de KNVB en uiteraard maken we daarna de definitieve 1e selectie voor seizoen 2020-2021 bekend.
Lees meer
Protocollen voor trainingen
Vanaf woensdag 6 mei zijn de trainingen voor de jeugdteams opgestart en vanaf medio mei mochten ook de seniorenteams weer trainen. Om alle leden veilig te kunnen laten sporten hebben we voor zowel spelers (en hun ouders) als de trainers protocollen geschreven. Deze MOETEN worden opgevolgd, dus lees ze zorgvuldig door!
Lees meer
CLUB-AGENDA

Zaterdag 13 en 20 juni: Super Saterday!
v.a. maandag 15 juni: Teamindeling '20-'21 
Vrijdag 19 juni: Teamindeling '20-'21 publicatie
tot 27 juni: Mogelijkheden tot trainen

Vrijdag 28 augustus: Kick-off kader'20-'21 o.v.b.
Zaterdag 29 augustus: Startdag '20-'21 o.v.b.
Mail de webmaster
Wilt u de nieuwsbrief van Zeelandia Middelburg niet meer ontvangen? Schrijf u dan uit door op deze link te klikken.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zeelandia Middelburg · M.H.Boassonlaan 6 · Middelburg, Zeeland 4333 MH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp