Copy
Bekijk deze mail in uw browser
Vrijdag 30 oktober 2020 / week 44 / #13
 
Beste vrijwilliger,
Het corona-virus houdt ons nog steeds in zijn greep. We zijn het voetbalseizoen van start gegaan met enkele aanpassingen, waardoor er ´gewoon´ gevoetbald kon worden. Helaas namen de besmettingen weer toe en werden er ook nieuwe maatregelen ingevoerd, met als gevolg voor de vereniging dat de kantine inmiddels al weken dicht is, er geen gebruik meer gemaakt kan worden van de kleedkamers en de competities op het moment stilliggen. Dit heeft ook als gevolg dat diverse vrijwilligerstaken stilliggen of niet wekelijks meer plaatsvinden. Ondanks dat wij u wellicht niet elke week meer zien op het sportpark, hopen wij dat u betrokken blijft bij de vereniging. Vanaf 24 okotber is de ZM-league van start gegaan om de jeugdteams wekelijks te voorzien van (onderlinge) wedstrijden. Met een aantal aanpassingen om te voldoen aan de corona-maatregelen, blijft zaterdag een drukke dag op de club. Gezien de drukte dragen ook de bestuursleden hun steentje bij als wedstrijdsecretariaat om de wedstrijddagen soepel te laten verlopen. Mocht u ook uw steentje bij willen dragen en vrijiwilligerstaken willen invullen op de zaterdag dan bent u van harte welkom. U kunt u aanmelden door te mailen naar vm@zeelandiamiddelburg.nl. Wij hopen u spoedig weer te mogen ontvangen op de Veerse Poort!
 
Corona-regels voor de ZM-League
- Kom niet te vroeg naar de accommodatie! Verzamel enkele minuten voordat de warming-up begint op het betreffende veld.
- "Thuisspelende team" regelt limonade, bal, ontvangst scheids en een ander kleur shirt. - Er mogen maximaal 3 begeleiders aanwezig zijn, exclusief het arbitrale trio.
- Iedere volwassen begeleider dient zich te registeren bij de opkomst van de accommodatie via de QR-code. - Kleedkamers zijn gesloten, (plastic)tassen moeten mee naar het veld.
- Laatste team op het veld ruimt de hoekvlaggen op en haalt de doelnetten naar boven. Alle pupillenteams zorgen ervoor dat na de wedstrijd de doelen met de achterkant tegen een hek geplaatst worden.
Smit interieurbouw & advies aan de slag met historische vloer
Haal de Nassaulaan in huis! Deze kreet liet Smit Interieurbouw & advies afgelopen week horen. En wij als vereniging hebben natuurlijk menig tijd in de Nassualaan doorgebracht. Het oliebollentoernooi, verschillende zaaltoernooien, getraind… zaalwedstrijden….Kortom....de zaal aan de Nassaulaan is ook voor ons als vereniging een stukje historie. Smit interieurbouw wil graag iets moois maken van één van de mooiste sportvloeren van Nederland. Wij als vereniging mogen binnenkort een mooi meubel ontvangen voor de ontvangst in het clubhuis én mag het management zijn best gaan doen op een speciaal vervaardigd bureau! Kortom, als vereniging krijgen we mooie herinneringen in huis. Maar…wil jij dat nu ook? Want dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden. De vloer is per m2 compleet te koop. Smit interieurbouw heeft panelen van 100x200 en 100x300 cm. Deze zijn te koop voor 50 euro per m2. Te gek voor een tafel- of bureaublad bijvoorbeeld! Verder worden er ook complete tafels gemaakt vanaf 795,- voor een tafel van 100x200 (alle maten mogelijk). En voor degene die niet zoveel plaats hebben; een wandpaneel van 500x800 met eventueel een grafeerde tekst als herinnering. Je kunt er zelfs een foto met een herinnering in kunnen laten graferen. Een paneel met tekst kost €100,- per stuk (foto op aanvraag).
Meer weten? Check dan de site van Smit interieurbouw
 

Spaar mee bij de JUMBO voor onze vereniging!
Bij elke besteding van €10 ontvangt u een spaarpunt. Deze spaarpunten kunt u toekennen aan vv Zeelandia Middelburg. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra spelmaterialen voor onze leden aanschaffen. Op de website https://jumbosparenmetelkaar.nl/vv-zeelandia-middelburg/ kunt u onze vereniging opzoeken. Op deze site kunt u de spaarpunten ook direct aan vv Zeelandia Middelburg toekennen.
Lees meer
CLUB-AGENDA

a.s. Zaterdagen: ZM- league
Woensdag 11 november: Voorzittersoverleg commissies 
Woensdag 18 november: ALV (digitaal)

alles onder voorbehoud
Mail de webmaster
Wilt u de nieuwsbrief van Zeelandia Middelburg niet meer ontvangen? Schrijf u dan uit door op deze link te klikken.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zeelandia Middelburg · M.H.Boassonlaan 6 · Middelburg, Zeeland 4333 MH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp