Copy
Bekijk deze mail in uw browser
Zaterdag 28 maart 2020 / week 13 / #8
KNVB berichtgeving over de aangescherpte maatregelen van afgelopen week
“Het voetbal, zowel betaald voetbal als amateurvoetbal, steunt uiteraard de vanuit de overheid aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen. Er heerste afgelopen week echter nog wel veel onduidelijkheid omtrent nieuwe maatregelen in verhouding tot sport." aldus de KNVB.
Vanuit Zeelandia Middelburg houden we de berichtgeving natuurlijk goed in de gaten en zijn we achter de schermen flink in de weer om de gevolgen in beeld te krijgen.
Lees meer
Contributienieuws
Als vereniging krijgen wij vragen over het betalen van contributie nu het voetbal voorlopig stilligt. Wij begrijpen ieders teleurstelling, we zijn allemaal geraakt door deze crisis. We hopen van harte dat het jullie persoonlijk goed gaat.
Ook de vereniging heeft het moeilijk. Onze inkomsten bestaan namelijk uit sponsoring (voornamelijk vanuit de middenstand, en deze heeft het nu heel moeilijk), horeca omzet (volledig gedaald tot nul door sluiting kantine) en de contributie inkomsten.
Lees meer
1e selectie seizoen 20-21 krijgt vorm
In deze crisistijd komen we elkaar helaas niet tegen op de vereniging. Toch is de TC van de vereniging al enige tijd in de weer voor het nieuwe seizoen ’20- ‘21. Niet alleen met plannen op de achtergrond, maar naast de dagelijkse Challenge @zeelandiamdb krijgt de samenstelling van de 1e selectie voor het nieuwe seizoen steeds meer vorm.
We zijn blij dat we met bijna alle spelers hebben kunnen spreken. De afgelopen periode we al van 13 spelers hun ja-woord gekregen voor de A-selectie voor het nieuwe seizoen.
Lees meer
#stayhomechallenge @zeelandiamdb
Door het stilleggen van de sportclubs missen we belangrijke (horeca-)inkomsten terwijl de kosten wel doorlopen. Op dit moment dient onze vereniging voldoende financiële reserves te behouden om aan lopende verplichtingen uitvoering te kunnen geven en tegenslagen op te kunnen vangen. Daarmee kunnen we grote uitgaven op dit moment niet veroorloven.
Het bestuur heeft daarom besloten om het kledingplan ten minste een vol seizoen uit te stellen naar het seizoen ‘21/22. De continuïteit waarborgen van de vereniging vraag op dit moment echter prioriteit.
Lees meer
Uitstel invoer kledingplan
Het pakket maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het Covid-19 virus te beheersen heeft helaas ook voor onze vereniging zeer nadelige gevolgen. De negatieve financiële gevolgen zijn merkbaar en de onzekerheid over de omvang en duur daarvan speelt ons parten. Daardoor kunnen we grote uitgaven die beslag leggen op onze geldmiddelen op dit moment niet veroorloven. Daarom heeft het bestuur van de vereniging besloten om het kledingplan ten minste een vol seizoen uit te stellen naar het seizoen ‘21/22. De continuïteit waarborgen van de vereniging vraag op dit moment echter prioriteit.
Lees meer
CLUB-AGENDA
Woensdag 1/4: StudiePro Schoolvoetbal -uitg
Woensdag 8 april: JUMBO Schoolvoetbal -uitg
Vrijdag 10 april: ING Vriendinnendag - afg.
Woensdag 15/4: Klok'uus Schoolvoetbal - uitg.

Woensdag 20 mei: Sponsorloop - afg.
Zaterdag 6 juni: Qui-vive pupillentoernooi -nnb
Zaterdag 20 juni: Slotdag ???
FOTO VAN DE WEEK

"Grapje!" 
Meer foto's bekijken? Klik dan op de foto. 
Mail de webmaster
Wilt u de nieuwsbrief van Zeelandia Middelburg niet meer ontvangen? Schrijf u dan uit door op deze link te klikken.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zeelandia Middelburg · M.H.Boassonlaan 6 · Middelburg, Zeeland 4333 MH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp