Copy
Bekijk deze mail in uw browser
Vrijdag  17 januari 2020 / week 3 / #1
Bij deze de 1e editie van onze wekelijkse nieuwsbrief van vv Zeelandia Middelburg in 2020.
Vanaf morgen -zaterdag 18 januari- zijn er weer enkele officiële inhaalwedstrijden naast enkele trainingen en oefenwedstrijden. We wensen u een heel fijn jaar toe en graag tot ziens op onze club!
As weekend is clubhuis de reguliere tijden geopend
Ondanks dat het nog winterstop is voor officiële wedstrijden, uitgezonderd de inhaal-kraker van Zeelandia Middelburg 4 tegen RCS op zondagochtend 1030u, zijn er toch al weer wat oefenwedstrijden aangevraagd. Zowel de zaterdag als de zondag is het clubhuis daarom open voor het verzamelen van teams, de drankjes voor en na de wedstrijd en natuurlijk de gezelligheid..
Lees meer
Trainerswissel en programma Zeelandia Middelburg 1 en 2
Nick Corré wordt aankomend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Zeelandia Middelburg 1. De trainer maakt het seizoen af bij zijn huidige vereniging Arnemuiden, waarna hij in Middelburg Salim Ben Sellam (lees
hier "wegen Salim Ben Sellam en Zeelandia Middelburg scheiden na dit seizoen") opvolgt.
Nick Corré is aan zijn vierde seizoen bij Arnemuiden bezig. Zijn elftal promoveerde met een kampioenschap naar de 2e klasse. Eerder werd hij kampioen met VCK in de 3e klasse. Hij is in het bezit van het trainersdiploma UEFA A, werkt graag samen met zijn kader en heeft een aanvallende voetbalvisie.
Lees meer.

Het 1e en 2e elftal zijn sinds 6 januari weer begonnen met de trainingen. De komende weken werken zij in de voorbereiding voor de tweede seizoenshelft enkele oefenwedstrijden af zodat ze op zaterdag 25 februari (zeelanda Middelburg 1 - Schoondijke 1) en 1 februari (Kapelle - Zeelandia Middelburg 2) goed voor de dag kunnen komen. Lees hier de gehele planning.
Nieuwjaarsspeech van de voorzitter & jubilarissen
Op zaterdag 4 januari hield voorzitter Remy Verhage tijdens de Nieuwjaarsreceptie een speech voor de aanwezige leden. De tekst hiervan is hieronder terug te lezen.
Daarnaast heeft de nieuwe jubilariscommissie flink veel leden in de bloemen mogen zetten. Zij zijn namelijk 40, 50 of zelfs meer dan 60 jaar lid en daar zijn we trots op! Gefeliciteerd!


Lees meer
Technische Commissie start '20 met "batterijvolle" Kaderochtend
Afgelopen zaterdag 11 januari werd de traditionele Kaderochtend weer georganiseerd door de TC. Alle trainers, leiders en belangstellenden waren van harte welkom om op deze meeting aanwezig te zijn.
Een kleine 40 man van ons kader gaf acte de preseance en kon zich tegoed doen aan een heerlijke verse bolus bij de koffie. Maar natuurlijk ging het daar niet om. De TC gaf aan welke resultaten er al geboekt zijn het afgelopen jaar en waar ze voor de rest van het seizoen druk mee bezig zijn, o.a. over de voetbalvisie en dat we in de aankomende jaren het indelen van teams in leeftijdscategorieën op leeftijdsspecifieke kenmerken verder gestalte willen geven.
Lees meer
SBB verlengt erkenning leerbedrijf voor stages aan Zeelandia Middelburg
Het verheugt Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) dat u de komende vier jaar mbo-studenten wilt blijven opleiden in de praktijk. U biedt ze een veilige leeromgeving met deskundige begeleiding en passende werkzaamheden.
Naast stage voor het MBO hebben we ook mogelijkheden voor het HBO (o.a. Sportkunde) of voor de MaS (vanuit o.a. het Nehalennia en het CSW). Zoek je een stage of meer informatie? Klik dan snel door!


Lees meer
Nieuwe Sponsor: Traas Ongediertebestrijding
Traas Ongediertebestrijding: al 20 jaar de ongedierte specialist in uw regio! Graag heten we de firma Traas Ongediertebestrijding uit ‘s – Gravenpolder van harte welkom als nieuwe sponsor van vv Zeelandia Middelburg! We zijn bijzonder verheugd dat ditbedrijf met vestigingen over heel Nederland deel gaat uitmaken van onze sponsorfamilie.


Lees meer
CLUB-AGENDA

Vrijdag 7 februari: Voetbalquiz (concept) 
Woensdag 1 april: StudiePro Schoolvoetbal
Woensdag 8 april: JUMBO Schoolvoetbal
Vrijdag 10 april: ING Vriendinnendag
Woensdag 15 april: Klok'uus Schoolvoetbal

 
Mail de webmaster
Wilt u de nieuwsbrief van Zeelandia Middelburg niet meer ontvangen? Schrijf u dan uit door op deze link te klikken.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zeelandia Middelburg · M.H.Boassonlaan 6 · Middelburg, Zeeland 4333 MH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp