Copy

Bloed, zweet & tranen

Het is ongeveer alweer een maand geleden dat Ut Denderde door Doonder. We mogen met z'n allen terugkijken op een geweldig Limburgs Dames Schuttersfeest. Van het begin met de Limburgse Avond: 'Vrunj van Alfa' tot aan het eind met de schuttersmis in de tent, waar tot slot door Fanfare St. Cecilia Doenrade-Jabeek, gemengd koor Cresendo en onze Schutterij het Limburgs Volkslied ten gehore werd gebracht. Met bloed, zweet & tranen hebben we dit alles tot een geweldig groot feest kunnen brengen. Doenrade staat weer even op de kaart. Met deze allerlaatste LDS 2015 nieuwsbrief willen wij u dan ook nog even laten nagenieten van dit geweldige festijn.

 

Top 10 

Uiteraard willen wij u de top 10 niet onthouden. Op zaterdag 26 september werd er door 39 dames drietallen uit 23 schutterijen vol goede moed verder gekaveld in de hoop de Ut mee te mogen nemen en het 25e LDS te mogen organiseren. Na een spannende strijd was er zelfs nog even de hoop voor Maasmechelen om naast d'n Um (van het OLS) ook de Ut mee naar België te mogen nemen. Echter het lot besliste anders, Stokkem wist voor de 4e keer in de LDS geschiedenis de Ut te winnen en liet daarmee Nederweert en Maasmechelen achter zich. Stokkem, vanuit Doenrade van Harte Gefeliciteerd en veel succes met de organisatie van Ut LDS 2016 te Stokkem.


1. St. Elisabeth Stokkem
2. St. Antonius Nederweert
3. St. Monulphus en Gondulphus Maasmechelen 1
4. St. Urbanus Maasniel
5. St. Martinus Kessenich
6. St. Sebastianus Schinnen
7. St. Dionysius Opoeteren
8. St. Catharina Beek
9. St. Servatius Raam
10. St Martinus Vaesrade

Bedankt!

Als Stuurgroep willen wij alle leden van Schutterij St. Michaël, Dhr. & Mevr. Sijmens, alle grondeigenaren, alle sponsoren, alle vrijwilligers, de Parochie Doenrade, alle verenigingen van Doenrade en iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen, ontzettend bedanken voor hun medewerking en steun, om van het LDS 2015 te Doenrade een geweldig dorpsfeest te maken.

Nogmaals allen bedankt voor de steun aan het LDS 2015 en we zullen u in de toekomst zeer zeker niet vergeten.

Met vriendelijke groet,

Stichting LDS 2015 Doenrade

                     &

 

De leden van schutterij St. Michaël Doenrade