Copy

Overdracht van de 'UT'

Op 20 september vindt in Doenrade het 24e Limburgs Dames Schuttersfeest plaats. In de aanloop daarnaartoe moest de wisseltrofee, de 'UT', die een jaar lang in het bezit van de dames van onze schutterij is geweest, terug worden overgedragen aan de verantwoordelijke stichting, zodat deze over een kleine maand weer kan worden uitgereikt aan de nieuwe winnaar, die 'UT' in Doenrade weet te raken.
Deze overdracht vond plaats op donderdag 27 augustus in de brouwerij van onze hoofdsponsor Alfa te Thull. Verdere invulling van de feestelijke avond bestond onder andere uit een informatieve rondleiding door de Alfa Brouwerij met daarna een deskundige tapinstructie voor de tappers die op het LDS uw pilsje tappen.
  

LDS Magazine
Zoals men reeds al in de brievenbus heeft gezien, is onze glossy een prachtige verschijning geworden. Zoiets unieks en vooral de grote oplagen heeft men in de LDS geschiedenis nog nooit meegemaakt. Iets om trots op te zijn! Het eerste exemplaar werd op 27 augustus uitgereikt aan Burgemeester Dhr. Link, tevens erevoorzitter van het LDS 2015.

 

De opbouwfase

Inmiddels is de opbouwfase aangebroken en wordt er met man en macht gewerkt om het feestterrein op orde te brengen. De mensen worden iedere dag verzorgd met iets te eten en te drinken, want met een lege maag kan natuurlijk niet gewerkt worden. In deze laatste nieuwsbrief willen we u laten  meegenieten van dit alles d.m.v. wat impressiefoto's. Hopelijk bent u allen nu nieuwsgierig naar dit festijn, zodat u wel "moet" komen kijken op het terrein.

Voor ons als Stichting komt er langzaam een einde aan het voorbereidend werk en hopen we erop dat dit feest zal slagen voor u en voor ons.
Let's party!

Bestel je kaarten online www.LDS2015.nl

Voorverkoopadressen:
Rob de kapper te Oirsbeek
Café Bennelly te Doenrade


Sluiting van de voorverkoop:
Limburgse avond 
vrijdag 18 sept. 18.00 uur.

Q-Music Fout Party
 donderdag 24 sept. 18:00 uur.

Kavelen!

Zaterdag 26 september vanaf 11:00 uur zal de wedstijd om de "UT" voorgezet worden.
Wij zijn benieuwd aan wie het stokje overdragen wordt.
Deze dag zal natuurlijk met swingende muziek opgeluisterd worden door
DJ Roger.


 
Nogmaals allen bedankt voor de steun aan het LDS 2015 en we zullen u in de toekomst zeer zeker niet vergeten.

Met vriendelijke groet,

Stichting LDS 2015 Doenrade

                     &

De leden van schutterij St. Michaël Doenrade