Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in de browser
   Nieuwsbrief Juli 2021

Hallo <<First Name>>,

We zijn gelukkig weer lekker aan het fietsen in clubverband nu er steeds meer versoepeld kan worden. Mooi dat de opkomst op de trainingen/clubritten weer als vanouds is, ga zo door met elkaar en geniet van de zomerse kilometers.

Wat wij ook met trots kunnen melden is het ledenaantal dat de 200 gepasseerd is. In alle leeftijdsgroepen bij zowel de dames als de heren groeit het gestaag, de jeugdafdeling heeft hier ook zeker een sterk aandeel in.

Waar de eerste jeugdleden inmiddels al volop meetrainen met de volwassenen is er ook elk jaar genoeg jonge aanwas.  Om deze mooie afdeling te kunnen blijven bedienen en begeleiden op de zaterdagen is de jeugdcommissie op zoek naar vrijwilligers voor de zaterdagmiddag.

Nu de coronamaatregelen het weer toelaten is het plan om alle groepen na de zomervakantie (21 augustus) weer op dezelfde tijd te laten trainen, van 13:30 tot 15:00 uur.

Dit kan niet zonder de hulp van vrijwilligers, ruim 50 jeugdleden zijn er heel wat.

Lijkt het je leuk om te helpen bij de Jeugd mountainbikers, laat het de jeugdcommissie dan weten. Je hoeft zelf géén hoogstaande mountainbiker te zijn of trainerspapieren te hebben, inzet en enthousiasme is voldoende. Er wordt een appgroep aangemaakt waarin een schema komt te staan, hoe meer vrijwilligers we hebben des te minder de belasting.

Als het je leuk lijkt of vragen hebt, dan horen wij dit graag. Opgave kan bij Janien Exel 06-23845367 / jeugdmtb@gmail.com

Het zou mooi zijn als we ook de komende jaren de jeugd kunnen blijven bedienen, jeugd heeft immers de toekomst!

Een mooie sportieve zomer gewenst en tot ziens.


Ps; er zijn nog enkele plekjes beschikbaar voor het clubweekend, vergeet niet op te geven als je mee wilt.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Cycling Lemelerveld 

Agenda

2 - 5 September
Clubweekend Volwassenen
31 oktober
KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht
www.cyclinglemelerveld.nl www.cyclinglemelerveld.nl
email email
Facebook Facebook
Twitter Twitter