Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in de browser
   Nieuwsbrief januari 2022

Hallo <<First Name>>,

Allereerst willen wij je een mooi, sportief en bovenal gezond 2022 wensen. Wij maken er samen met jullie graag weer een gezellig fietsjaar van. De activiteitencommissie is alweer druk bezig achter de schermen, over het programma van 2022 in deze nieuwsbrief alvast een voorproefje. Daarnaast hopen we natuurlijk zonder beperkingen in april de trainingen te kunnen aanvatten, maak alvast je eerste kilometers om goed uit de startblokken te komen. 

Dan nog een ander nieuwtje om het jaar mee te beginnen! Deze week is onze nieuwe website live gegaan. Onderhoud en een opfrisbeurt waren noodzakelijk, daarom hebben wij meteen het moment aangegrepen de site een nieuwe uitstraling en indeling te geven. De twee toertochten die wij als club organiseren hebben een eigen plek gekregen onder het kopje evenementen en de pagina over onze eigen MTB-route is duidelijker zichtbaar. Tevens is er aandacht besteed aan de leesbaarheid op tablet en smartphone. 

www.cyclinglemelerveld.nl

Een frisse en strakke uitstraling waar we weer jaren mee vooruit kunnen, Rohald Koenjer en Cariama IT bedankt voor de inspanningen!

Bestuur Cycling Lemelerveld

Clubweekend Senioren 2022

Voor wie: Alle wielrenners en mountainbikers van Cycling Lemelerveld die zin hebben in een weekend weg vol met gezelligheid en fietsplezier (minimum leeftijd 16 jaar).

Wanneer: Donderdag 9 t/m zondag 12 juni 2022. We zullen donderdag aan het eind van de middag vertrekken. Vraag alvast vrij bij je werkgever en toestemming bij het thuisfront zodat je dit clubweekend niet hoeft te missen.

Waar: Dit jaar zullen we ons kunnen uitleven in de Eifel tussen Daun en Bitburg, vanuit het dorpje Salm waar we zullen verblijven in Ferienhaus Salm (https://ferienhaussalm.nl/).

Planning: Donderdagmiddag 9 juni vertrekken we vanaf het Kroonplein te Lemelerveld op een nader af te spreken tijdstip.

Vrijdag en zaterdag zal er gefietst worden. We zijn van plan om voor de mountainbikes gidsen te gaan huren die ons mee kunnen nemen over de mooiste paden. Voor de wielrenners zullen er ook mooie routes uitgezocht worden, dit zal met behulp van GPS navigatie gebeuren.

‘s Avonds herstellen we met z’n allen onder het genot van een hapje en een drankje. Zondagochtend zullen we na het ontbijt weer richting huis gaan.

Opgave: Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar: activiteiten@cyclinglemelerveld.nl. Graag zouden we de volgende gegevens van je willen weten: voor- en achternaam, telefoonnummer en deelname op racefiets en/of mountainbike.

Om tijdig een goede inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers graag ruim van tevoren opgeven. Vol=vol.

Corona: uiteraard zullen we (moeten) voldoen aan de op dat moment geldende Corona Regels. Denk er bijvoorbeeld aan dat je waarschijnlijk een Covid Certifcaat moet hebben om naar Duitsland te mogen reizen.

Kosten: € 115,- per persoon. (voor de mountainbikes kan hier eventueel (later te betalen) een toeslag tussen de €5-€15 voor de gids overheen komen (afhankelijk van het aantal opgave en kosten van de gids))

Het geld kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL41RABO0127820582 t.n.v. Cycling Lemelerveld. Zorg dat je je naam vermeld! Pas als je betaald hebt is je aanmelding definitief.

Inclusief: Eten, drinken, slapen, douchen, veel fietsplezier, een hoop lol en gezelligheid.

Vervoer: Het vervoer dient onderling geregeld te worden. Ook de brandstofvergoeding dient onderling verrekend te worden.

Verzekering: Vanuit de NTFU ben je verzekerd voor schade aan je fiets, kleding en accessoires tijdens een weekend weg in Europa. Hieraan is uiteraard wel een maximum vergoeding verbonden zoals ook in Nederland geldt. Vervoer van de fiets is uitgesloten hiervan. Zorg er dus zelf voor dat je reis- zorgverzekering voor elkaar is.

Na opgave zullen we je tijdig via de mail van verdere informatie voorzien. We hopen op een grote groep enthousiaste fietsers die er een sportief en gezellig weekend van willen maken. Voor vragen kun je altijd bij een van de organisatoren terecht.

Sportieve groet,
De activiteitencommissie

Herinnering Clubkleding Bestellen

Tot en met komende zondag 16 januari 2022 is onze eigen webshop nog geopend voor het bestellen van clubkleding (zie knoppen hieronder). De links naar de webshops staan ook op onze website. 

Kom je er niet helemaal uit met bestellen in de webshop? Neem dan contact op met Sanne Wijermars via 06-50543505 of sannewijermars@live.nl

De kleding wordt binnen circa 6-8 weken geleverd, hierover krijgt iedereen persoonlijk bericht.
Webshop Jeugd
Webshop Senioren

Activiteiten Agenda

zondag 20 februari
De Boombouw Wintermarathon
donderdag 9 juni -
zondag 12 juni
Clubweekend Senioren
zondag 30 oktober
KokkieBikes Hellendoornse bossentocht
www.cyclinglemelerveld.nl www.cyclinglemelerveld.nl
email email
Facebook Facebook
Twitter Twitter