Copy
Next generation consultancy
Ser denne mail mærkelig ud?
Se online-version her

Projekter, der gør noget for klimaet: Er træ det nye sort?

Træbyggeri reducerer klimabelastning med ca. 50 procent. Læs blogindlægget om materialet Cross Laminated Timber (CLT), som gør højt, stort og bæredygtigt byggeri i træ muligt. Københavns Lufthavn gør også en indsats for klimaet: Via et klimaprojekt i Laos, som giver lokalbefolkningen energieffektive komfurer, bliver lufthavnen nemlig CO2-neutral allerede i år. Læs disse og andre historier her i NIRAS’ nyhedsbrev, maj 2019.

Klimaprojekt i Laos gør Københavns Lufthavn CO2-neutral

Københavns Lufthavn er i fuld gang med at indføre deres klimastrategi, som indebærer, at lufthavnen bliver CO2-neutral allerede i år. Energieffektive komfurer i Laos har hjulpet strategien på vej.

Kæmpe-vandværker skal give københavnerne blødere drikkevand

HOFOR er i gang med at erstatte tre af deres allerstørste vandværker med helt nye og topmoderne anlæg, så hovedstadsområdet får blødere drikkevand og bedre forsyningssikkerhed.

Novozymes bygger nyt innovationscenter

Til sommer åbner et nyt innovationscenter i Lyngby nord for København med plads til 800 forskere og medarbejdere. NIRAS er bygherrerådgiver på projektet, der udover selve bygningerne også inkluderer anlæg af veje og stier.

Vinder idekonkurrence om sundhedshus i Gladsaxe

Gladsaxe byråd udpeger Team AART med NIRAS og Møller & Grønborg som vinder af parallelopdraget ’Helhedsplan for Buddinge Byport’. I 2025 skal området være et sted, hvor borgerne får hjælp inden for sundhed og beskæftigelse.

Ny kollega i størrelse XL  

En nyindkøbt Geoprobe fuldender NIRAS’ samling af prøvetagningsmaskiner. Størrelserne går nu fra en small, som kan komme ind i huse og tage prøver, op til den nye x-large med en max højde på 4,75 m og kraft nok til at komme 50 m ned i undergrunden.

Topleder gennem 19 år fylder rundt

Som administrerende direktør for NIRAS gennem 19 år har Carsten Toft Boesen set virksomheden vokse fra 509 til 2.355 medarbejdere. Han har ledet udviklingen fra en overvejende dansk rådgiver til en ikke ubetydelig international spiller.
Copyright © 2019 Niras, All rights reserved.