Copy
Next generation consultancy
Ser denne mail mærkelig ud?
Se online-version her

It og data baner vejen for en bæredygtig fremtid

Ny lovgivning rammer ledningsejere fra nytår: En af Danmarks største ledningsejere, HOFOR, har i samarbejde med NIRAS udviklet et it-system, der effektivt kan håndtere tusinder af graveforespørgsler. Og i Aarhus viser erfaringer med digital registrering af de mindre trafikuheld, at et datadrevet overblik hos politi og kommuner øger trafiksikkerheden. Læs disse og andre historier her i NIRAS’ nyhedsbrev, december 2019.

Digitalt kortsystem styrker trafiksikkerheden

Skadestuen i Aarhus registrerer de små trafikuheld, som ofte ikke anmeldes til politiet. Kombineret med politiets data giver det et fantastisk overblik over de farligste trafikpunkter i byen.

Værdifulde data går tabt i den danske vandsektor

Digitale analyser og brug af kunstig intelligens kan gøre en kæmpe forskel for vandsektoren, som står over for milliardinvesteringer til klimatilpasning. Men værdifulde data går tabt. Det mener Christian Mossing, forretningschef i NIRAS.

Klog klimatilpasning i boligområdet Gedvad

SE VIDEO: I et boligkvarter i Bagsværd ligger et avanceret klimasikringssystem gemt under jorden. Under vejbede, parkeringspladser og en boldbane har man installeret en stribe nedsivningsanlæg. De sørger for, at regnvand ikke skaber problemer for områdets kloak.

Verdensmål udvikler grønlandsk kommune  

NIRAS bistår Avannaata Kommunia med at indtænke FN’s verdensmål i deres planstrategi 2020. En spændende udfordring i et land, hvor man kan mærke og iagttage klimaforandringer overalt.

Radon i hjemmet: Det er nu, du skal teste

Mange private husejere er de seneste år blevet opmærksomme på radon i deres boliger. Horsens Kommune tager også deres ansvar for et godt indeklima i de offentlige bygninger alvorligt og udførte sidste år en stor radonundersøgelse i samarbejde med NIRAS.

Rent drikkevand til 330.000 i Sydsudan

I Sydsudan har et vandprojekt opnået bemærkelsesværdige resultater og anerkendelse trods udbrud af borgerkrig. En af hovedårsagerne til succesen er lydhørhed og lokalt ejerskab.
LinkedIn
Facebook
Website
Copyright © 2019 Niras, All rights reserved.