Copy
Next generation consultancy
Ser denne mail mærkelig ud?
Se online-version her

Klima og bæredygtighed først!

Se, hvordan Brammings nye regnvandsbassin blev bygget.
Et projekt, der adskiller regnvand fra spildevand, gavner både beboere og vandmiljø i Bramming ved Esbjerg. Se videoen, der viser, hvordan byens regnvandsbassin blev til. NIRAS hjælper med at sikre, at klima og bæredygtighed bliver tænkt ind i stadig flere projekter. Det gælder også i Københavns Ørestad, som får et bæredygtigt multihus bygget af genbrugsmaterialer. Læs disse og andre historier her i NIRAS’ nyhedsbrev, juni 2019.

Bæredygtigt multihus i genbrugsmaterialer i Ørestad Nord

Multihuset arbejder ud fra en DGNB-certificering, der medregner miljømæssig bæredygtighed i hele bygningens livscyklus og ligeledes vægter økonomisk og social bæredygtighed.

Guide booster projekter om klimatilpasning

Ny guide demonstrerer, hvordan man kan integrere FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling i forskellige projekttyper.

Marinbiologen, der ville have køkkenhave til søs

MØD EN MEDARBEJDER: Per Andersen er seniorspecialist og overvåger de danske farvande. Han holder øje med udviklingen af plankton, giftige alger og vandkvalitet for muslingeindustrien og for Miljøstyrelsen.

Verdensmålene er løftestang for ambitiøse krav i byggeriet

INDSIGT: Med en dansk industrigigant som case udvikler NIRAS et værktøj, som gør FNs verdensmål konkrete i byggeprojekter. Man er nødt til at prioritere for at opnå størst effekt i den samlede livscyklus for byggeprojektet, viser erfaringen.

Samarbejde med UEFA om fodboldprojekt for unge i Sydsudan  

Få ting kan som fodbold bringe folk sammen og vække glæde, passion og engagement. Et projekt for unge i Sydsudan bruger sporten til at skabe fred og udvikling i det borgerkrigsplagede land.

Succes med Klovneløb

SE VIDEOEN: De røde næser trodsede det grå vejr, da NIRAS var vært for Klovneløbet i Allerød, hvor 200 deltagere løb til fordel for Danske Hospitalsklovne. Alle indtægter fra dagen gik ubeskåret til det gode formål.
Copyright © 2019 Niras, All rights reserved.