Copy
Next generation consultancy
Ser denne mail mærkelig ud?
Se online-version her

Vi arbejder for mindre CO2-udledning og mere grøn energi

Thise Mejeri sparer både tid, penge og CO2-udledning med nyt højlager til emballage. Se droneoptagelserne fra byggeriet.
En ny lagerhal ved Thise Mejeri i Nordjylland gør det muligt for mejeriet at spare både tid, penge og CO2 via mindre transport af emballage. Du kan også læse om arbejdet med at gennemføre miljøkonsekvensvurderinger (VVM) for HOFOR’s to kommende vindmølleparker i Øresund. Læs disse og andre historier her i NIRAS’ nyhedsbrev, august 2019.

HOFOR’s første storskala vindmøllerådgiver

HOFOR vil bygge to nye vindmølleparker i Øresund for at bidrage til målet om at gøre København til verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. NIRAS er valgt som rådgiver og udfører derfor miljøkonsekvensvurderinger for parkerne.

Regnvand og smuk natur forenes i Ringsted Ådal

SE VIDEO: Et nyskabende ådals-projekt i Ringsted håndterer regnvand på naturens præmisser. En helhedsorienteret tilgang i projektet skaber rekreative gevinster for natur, dyreliv og borgere.

Nyt sundhedshus i Helsingør til 250 mio. kr.

Sundhedshuset i Helsingør vil i 2021 være arbejdsplads for omkring 200 personer og dagligt have besøg af omkring 1.400 borgere. Udbudsrådgivningen har NIRAS stået for, da Helsingør Kommune ønskede at tilknytte en teknisk bestillerrådgiver.

Danmarks største sluseport beskytter Esbjerg Strand  

Under havneudvidelsen i Esbjerg har NIRAS designet og projekteret en af Danmarks største sluseporte. Den skal beskytte en nyanlagt lagune og lystbådehavn mod havoversvømmelser.

Jakob sikrer Danmark mod oversvømmelser

MØD EN MEDARBEJDER: Civilingeniør og vand-entusiast Jakob Badsberg Larsen beregner de klimaløsninger, som sikrer Danmark mod oversvømmelser fra massive mængder regn.

Spillekort hjælper digitale nybrud i byggeriet på vej

Det klassiske spil med bilkort har fået sin pendant i 22 Technology Cards. Det nye kortspil er udviklet af ph.d.-studerende Sidsel Katrine Ernstsen og skal vise, hvordan nye teknologier kan påvirke og udvikle byggebranchen.
LinkedIn
Facebook
Website
Copyright © 2019 Niras, All rights reserved.