Copy
Next generation consultancy
Ser denne mail mærkelig ud?
Se online-version her

Kom tættere på naturens kræfter

Holder du sommerferie i Danmark, er Naturkraft klart en udflugt værd. I den nye, bæredygtige oplevelsespark ved Ringkøbing er der fokus på aktiv læring om naturens kræfter via spil og leg. Eller kom med en tur til den grønlandske mine Aappaluttoq, hvor man udvinder rubiner og safirer på en måde, der tager hensyn til bæredygtighed og Grønlands fantastiske natur. Læs disse og andre historier i NIRAS’ nyhedsbrev, juli 2020.

Røde rubiner under grønne hensyn

Mineselskabet Greenland Ruby udvinder rubiner og safirer i det sydvestlige Grønland under nøje miljøovervågning. NIRAS faciliterer et lovbestemt miljøovervågningsprogram, der sammen med andre initiativer sikrer bæredygtighed, socialt ansvar og Grønlands unikke natur.

Et låg af haveaffald reducerer lossepladsgas

Genbrugspladsen i Assens ligger oven på en gammel, nedlukket losseplads, som producerer den klimaskadelig gas, metan. Et nyt biocoveranlæg med Assens Forsynings komposterede haveaffald omdanner metanen til kuldioxid, som påvirker klimaet langt mindre.

Næste skridt i oprensning på Harboøre Tange

Livtag med to generationsforureninger: I løbet af efteråret 2020 udarbejder miljøeksperter fra NIRAS de tekniske notater, der skal ligge til grund for Region Midtjyllands oprensning af Cheminovas gamle fabriksgrund og Høfde 42.

Carlsberg-hovedsæde med grønne løsninger

Byggeriet byder på flere bæredygtige løsninger som gulve af bambus og facader af genanvendt kobber. Solceller på taget reducerer elforbruget, og grønne tage bidrager til at opsamle regnvand, der ledes ned i søen i Carl Jacobsens have.

Dit spildevand skaber jubel på renseanlægget  

Den nye klimalov slår en tyk streg under det: Spildevand er i stadig højere grad en ressource, som kan udnyttes positivt og bidrage til den grønne omstilling – takket være nye teknologier og innovativ tænkning.

Ny rammeaftale med FES: Arbejde med forureninger

For tredje gang i træk har NIRAS vundet en rammeaftale om forureningssager for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Med aftalen i hus glæder NIRAS sig til at fortsætte det gode samarbejde med mange spændende opgaver.
LinkedIn
Facebook
Website
Copyright © 2020 Niras, All rights reserved.