Copy
Next generation consultancy
Ser denne mail mærkelig ud?
Se online-version her

Vi beskytter kyster og kulturarv

Et af Danmarks største kystbeskyttelsesprojekter er i gang i Køge Bugt. Med diger, mure, sluser og mobile løsninger vil projektet beskytte over 19.000 borgere langs 11 km kystlinje. Og i Det Kgl. Biblioteks Bevaringsafdeling holder kulturskattene store-flyttedag. Afdelingen flytter værksteds- og kontorlokaler til en ny lokation, og det stiller helt særlige krav til indeklima og belysning. Læs disse og andre historier i NIRAS’ nyhedsbrev, august 2020.

Danmarks kulturarv holder store-flyttedag

Konservatorer, konserveringsteknikere og håndbogbindere i Det Kgl. Biblioteks Bevaringsafdeling flytter. Det kræver stor forståelse hos arkitekt og ingeniørrådgiver for specialisternes komplicerede arbejdsgange med Danmarks kulturskatte.

Hun excellerer i det bæredygtige byggeri

Lone Hedegaard Mortensens metier er bygningers livscyklus, totaløkonomi og miljøpåvirkning. Hun kombinerer praktisk erfaring fra rådgiverbranchen med flere år som seniorforsker ved Statens Byggeforskningsinstitut.

Palleløfter-producent griber grøn dagsorden

Det danske selskab for internt transportmateriel Ole Almeborg A/S er begyndt at løfte sin grønne dagsorden på sammenhængende og effektiv vis. NIRAS har hjulpet virksomheden ved at gennemføre en audit og identificere seks konkrete initiativer til grøn omstilling.

Victoria arbejder med bryggerier og mejerier

NÆSTE GENERATION: Bygningskonstruktør Victoria El Kher har til trods for sin unge alder allerede været vidt omkring i sit arbejde. Hun er ikke bange for at tage nye udfordringer op, for kun på den måde kan man lære af sine fejl og drage erfaringer.

"Nu skal vi sikre et robust sundhedsvæsen"  

INDSIGT: Vi skal evaluere samfundet, sundhedsvæsenet, regioner og kommuner. Målet er at sikre, at vi i fremtiden kan håndtere et større antal patienter med nye smitsomme sygdomme uden at skulle lukke samfundet ned. Det mener Michael Møller, som er hospitalsrådgiver i NIRAS.

Softwareudvikler sørger for sikkert gravearbejde

Hvor kan man grave uden risiko for at ramme rør- og forsyningsledninger? Det har Jacob Christiansen, softwareudvikler i NIRAS, helt styr på. Han udvikler og designer nemlig løsningen LUCRATIVE, som laver visuelle planer over ledninger i jorden.

Gratis webinarer

LinkedIn
Facebook
Website
Copyright © 2020 Niras, All rights reserved.