Copy
Next generation consultancy
Ser denne mail mærkelig ud?
Se online-version her

Bæredygtige løsninger til lands, til vands og i luften

Lille lyskilde sladrer om forurening på Køge Kyst
En målesonde, der bliver banket 11 meter ned i jorden, giver et hidtil uset præcist billede af forurening og gemte kemikalier ved Køge Kyst. Og kigger vi imod de højere luftlag, så kan bæredygtige flyrejser være inden for rækkevidde med grønt flybrændstof. Det viser en ny rapport fra NIRAS. Læs disse og andre historier her i NIRAS’ nyhedsbrev, november 2019.

Tættere på bæredygtigt flybrændstof

Fremtidens flybrændstof kan blive grønt ved at gøre klog brug af en blanding af biogas, CO2 og brint. Og en flybillet vil ikke koste mere, end den gjorde i 2013. Det viser en ny rapport, som NIRAS har bidraget til.

Geologen, tankbilerne og den smarte jord

MØD EN MEDARBEJDER: Geolog Joan Krogh slår dagligt et slag for en mere miljørigtig måde at håndtere overskudsjord på. Og så har hun NIRAS’ største samling af tankbiler fra hele verden.

Carlsberg halverer vandforbruget på Fredericia Bryggeri

Et vandprojekt gør det muligt for Carlsbergs bryggeri i Fredericia at genbruge 90 % af sit procesvand og skære halvdelen af det generelle vandforbrug. Det gør bryggeriet til det mest vandeffektive i Carlsberg Gruppen.

Vi kan høste, lagre og bruge CO2 med nye teknologier  

INDSIGT: Med innovative løsninger kan vi begynde at indfange og opsamle CO2 for at håndtere det på ansvarlig vis. Det er især teknologier, der gemmer CO2 i undergrunden, som kan reducere mængden af CO2 i de kommende år.

Vandstandsmålinger i skyen sparer tid og giver bedre overblik

Danmarks næststørste vand- og spildevandsselskab NOVAFOS bruger i et projekt i Nordsjælland en teknologi, som giver nye muligheder for at overvåge vandstanden online. Fordelene er mange.

Gammelt jernbane-terræn forener regnvand, byrum og basketball

Det gamle godsbaneareal i Aalborg er nu et multifunktionelt landskab med boliger, butikker og byrum. Boldbaner fungerer samtidig som regnvandsbassiner under kraftig regn.
LinkedIn
Facebook
Website
Copyright © 2019 Niras, All rights reserved.