Copy
Next generation consultancy
Ser denne mail mærkelig ud?
Se online-version her

Stormflod, rotter og trafikuheld

Håb på det bedste – men forbered dig på det værste! Sådan lyder ordsproget. Ved at rekonstruere en af de værste storme, der nogensinde har ramt Danmark, har NIRAS hjulpet Køge Kommune til at forberede sig på stormflod. Du kan også møde en ganske særlig rådgiver, som er ekspert i at bekæmpe rotter. Læs disse og andre historier her i NIRAS’ nyhedsbrev, januar 2019.

Kloakmester er ekspert i at bekæmpe rotter

Mød Rolf Bekker Ravnskov, som er rotternes skræk. Han er ekspert i at forebygge rotteproblemer i bolig- og industriområder, karréer, hoteller og hospitaler. Læs Rolfs 10 tips, der forhindrer rotter i at trænge ind i dit hus.

Model sikrer vejrabatter og mindre vand på motorvejen

Med et fly, der indhenter geodata, og en ny beregningsmodel kan Vejdirektoratet prioritere, hvilke rabatter der trænger til en kærlig hånd. Det skal sikre, at regnvand altid kan løbe væk fra kørebanen.

Færdigt arbejde på Augustenborg Slot  

Bygningsstyrelsen afslutter i disse dage arbejdet med at renovere og modernisere Augustenborg Slot. Det historiske slot er derfor i starten af det nye år klar til, at Landbrugsstyrelsens medarbejdere flytter ind.

Energisektor i forandring kræver gode beslutninger

INDSIGT: Energisektoren ændrer sig voldsomt i disse år. Investeringer for millioner venter forude og stiller krav om solide beslutningsgrundlang - men desværre hersker automatreaktion ofte over fornuften. Læs blogindlægget her.

Kom til mini-seminar om FN's verdensmål og kommunernes opgaver

GRATIS ARRANGEMENT FOR KOMMUNER: Vi sætter fokus på kommunernes byggeri, anlæg og faciliteter i forhold til verdensmålene. Bliv klogere på muligheder og erfaringer, få inspiration og værktøjer.
Copyright © 2019 Niras, All rights reserved.