Copy
Next generation consultancy
Ser denne mail mærkelig ud?
Se online-version her

Løfter de tunge ingeniør-tekniske udfordringer

Hurtigere, sikrere og grønnere. Lille Langebro er en ny smutvej mellem historiske bydele i København. Den smukke cykel- og gangbro var med sit kurvede design arkitektens drøm og ingeniørens udfordring.
Et smukt og udfordrende brobyggeri er indviet i København: Lille Langebro er en ny smutvej mellem hovedstadens historiske bydele. I Hundborg ved Thy har en stensikker sensation set dagens lys. Danmarks 6. største sten er gravet fri og skal flyttes. Den er ikke urokkelig - men næsten. Læs disse og andre historier her i NIRAS’ nyhedsbrev, september 2019.

En stensikker sensation i Hundborg

Bornholm har Rokkestenen, i Jelling har de runestenene og i Australien har de Ayers Rock. Med udgravningen af den 170 tons tunge Hundborgsten kan borgerne i den lille by i Thy nu bryste sig af at have Danmarks 6. største sten.

Vokseværk hos Radisson Blu Scandinavia Hotel

NIRAS står for alle ingeniørydelser, når Radisson Blu på Amager udvider med 434 hotellejligheder i en kvadratisk, ni-etages tilbygning med et grønt gårdrum.

Byggemodning af Flyvestation Værløse

Sydlejren, et tidligere militærområde i Nordsjælland, er ved at blive omdannet til et attraktivt bolig- og erhvervsområde. NIRAS er totalrådgiver for den overordnede byggemodning med fokus på biodiversitet og rekreative omgivelser.

Riget bygger verdens bedste børnehospital  

BørneRiget er Danmarks nye, innovative børnehospital, hvor leg og innovative behandlingsformer er i højsædet. NIRAS er ingeniørrådgiver på projektet, der står færdigt i 2024.

Fra bygherre til rådgiver

MØD EN MEDARBEJDER: Miljørådgiver Bent Sømod er med på de helt store projekter. Med sit kølige overblik vurderer han miljøpåvirkninger ved alt fra vindmølle-projekter til Baltic Pipe-gasledningen i Lillebælt.
LinkedIn
Facebook
Website
Copyright © 2019 Niras, All rights reserved.